Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a APPA inicia el proceso de unión del sector renovable español

APPA inicia el procés d'unió del sector renovable espanyol

27/04/2012

27 d'abril de 2012

La Associació de Productors d'Energies Renovables-APPA ha iniciat un procés de transformació l'objectiu final de la qual és la unió del sector de les energies renovables. En aquest sentit, s'enquadren els acords presos l'última setmana per la seva junta directiva i per l'assemblea general de la seva secció Fotovoltaica.

Efectivament, la junta directiva d'APPA ha aprovat dur a terme un procés de reflexió interna que desembocarà en un replantejament dels seus fonaments i, probablement, en la redacció d'uns nous estatuts més adequats a les circumstàncies actuals i que permetin una major cohesió del sector renovable nacional. Per la seva banda, l'assemblea general de la Secció Fotovoltaica d'APPA ha pres la decisió d'integrar-se en UNEF.

Imagen
La degana de les associacions renovables espanyoles ha pres tots dos acords davant la necessitat d'unitat del sector de les energies renovables. El procés iniciat pretén, d'una banda, defensar millor els seus interessos dels atacs que rep el sector i, per una altra, poder col·laborar d'una manera més efectiva amb el Govern i les diferents Administracions i així poder trobar un nou marc per al desenvolupament futur de les energies renovables a Espanya, que els permeti assumir el protagonisme que per la seva importància mereixen en el sector energètic.

L'exemple del que hauria de ser el procés d'unió del sector de les energies renovables a Espanya és el que està duent a terme el sector fotovoltaic amb la constitució d'UNEF, recolzada i impulsada per APPA i les altres tres associacions fotovoltaiques–ASIF, AEF i ANPER- involucrades en el mateix. La decisió de l'assemblea general de la secció fotovoltaica d'APPA se sumeixi als acords de dissolució presos per ASIF i AEF setmanes enrere, que culminaran amb la constitució d'UNEF com a associació al llarg del mes de maig.

El procés iniciat per tots dos acords dins d'APPA s'emmarca en la voluntat d'incorporar a UNEF i a altres associacions rellevants en el camp de les energies renovables sota un mateix paraigua, que permeti al conjunt del sector parlar amb una veu única, alhora que assegurar la defensa dels seus interessos, el compliment dels compromisos internacionals d'Espanya i el desenvolupament i manteniment d'un sector industrial i empresarial capdavanter, tot això amb criteris de sostenibilitat.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis