Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Unión Europea premia al Idae y a Navarra

La Unió Europea premia l'Idae i a Navarra

15/03/2004

15 març 2004

La Comissió Europea ha inclòs dos projectes espanyols entre els deu premiats aquest any com a millors iniciatives europees en matèria d'energia renovable. Els guardonats són l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (Idae) i la Comunitat foral de Navarra, en reconeixement a "els seus esforços per promoure l'energia renovable".
L'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (Idae) ha rebut el "premi especial del jurat" de la campanya de l'enlairament de les energies renovables per la seva contribució al desenvolupament d'aquestes fonts a través del seu model de finançament per tercers.
El finançament per tercers del Idae és un mecanisme que l'Institut ha aplicat de manera pionera a Espanya i el model més habitual per a les seves inversions. A través d'aquest mecanisme, el Idae aporta als projectes, a més de solucions tècniques i de gestió, quantitats que oscil·len entre el 80 i el 100 per cent de la inversió.
Per la seva banda, la Comunitat foral de Navarra ha obtingut el premi a la "millor cooperació regional en energia renovable" pel seu pla per desenvolupar energia eòlica, que el 2005 tindrà capacitat per a abastir el 97 per cent del consum elèctric de Navarra. La Comissió Europea recorda que aquesta comunitat és una "regió líder en el desenvolupament d'energia eòlica" i que les plantes existents en 2002 van produir 696 megawatts, i altres 77 addicionals per cogeneració, que van permetre abastir el 55 per cent del consum d'energia elèctrica en la regió.

Més informació: www.idae.es

Empreses o entitats relacionades

Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades