Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Air Liquide, presente en el primer encuentro sectorial del hidrógeno y las pilas de combustible

Air Liquide, present en la primera trobada sectorial de l'hidrogen i les piles de combustible

24/12/2003

24 desembre 2003

La trobada va ser organitzada per Ariema i va comptar amb la col·laboració dels directors de Programes Estratègics i Enginyeria d'Air Liquidi, Fernando Martín i Ángel Sáez, que van presentar la companyia i els seus assoliments quant a la producció, manipulació i subministrament d'hidrogen. Entre ells està la participació d'Air Liquidi en el Grup EsH2 al costat de Gas Natural i Repsol YPF per a la construcció de la primera hidrogenera d'Espanya que subministra hidrogen als quatre autobusos de l'EMT que participen en els projectes Cute i City Cell. Air Liquidi Espanya és responsable de l'enginyeria de l'estació, emmagatzematge, compressió, sortidor, així com de l'hidrogen complementari i de backup.
Segons Ángel Sáez, "El repte fonamental a què ens enfrontem en aquests moments és convertir l'ús de l'hidrogen en un fet habitual en les nostres vides. Per a això, comptem a Air Liquid'amb la nostra experiència tecnològica en producció, logística i seguretat aplicada en els nostres clients industrials durant els últims 30 anys. A llarg termini l'objectiu és més ambiciós, ja que volem dominar la seguretat de l'ús públic i dividir els costos actuals per dos ".

Durant la trobada, José Folgado, secretari d'Estat d'Energia, va assegurar que l'ús de l'hidrogen com a energia alternativa als combustibles fòssils permetrà a Espanya reduir la seva actual dependència energètica exterior, que ara està situada per sobre del 70% de la demanda. Folgado, que també presideix l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi d'Energia (IDAE), va comentar que l'ús de les piles de combustible permetrà que Espanya pugui compaginar el seu creixement econòmic amb el desenvolupament sostenible, alhora que reduirà la seva dependència energètica respecte a l'exterior.

Més informació: www.airliquide.es

Empreses o entitats relacionades

Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis