Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ecolum firma un convenio con el Cabildo de Lanzarote

Ecolum signa un conveni amb el Cabildo de Lanzarote

07/03/2012

7 de març de 2012

La Fundació Ecolum (Sistema Integrat per a la gestió dels residus de lluminàries) juntament amb altres SIG (Sistemes Integrats de Gestió) de residus d'aparells elèctrics i electrònics, ha signat un conveni de col·laboració amb el Cabildo de Lanzarote, pel qual a partir d'ara es començaran a gestionar tots els Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics d'origen domèstic en aquesta illa.

El Cabildo va estar representat pel seu president, Pedro San Ginés, qui va subratllar la importància que els ciutadans siguin conscients de la necessitat que s'utilitzin els punts nets que hi ha a l'illa. “Precisament -va afegir- hem volgut citar als representants de les empreses autoritzades per a la gestió de residus d'aparells elèctrics i electrònics, en el Punt Net de Manegi (Escull), perquè els ciutadans sàpiguen que comptem amb aquests punts i que són totalment gratuïts”.

De la mateixa manera, el president va assegurar que “encara que encara queda molt camí per recórrer”, cada vegada són més les persones que utilitzen els punts nets a l'hora de desfer-se d'aquests aparells que estan en desús o que ja no utilitzen.

“Desgraciadament seguim trobant-nos electrodomèstics dipositats en els descampats o en alguna muntanya. Això no pot seguir així, hem de fer tot el possible per separar correctament i contribuir a la conservació del medi ambient”.

La Fundació Ecolum, va destacar que està molt satisfeta del nou conveni signat, incorporant-se així a altres illes com a Gran Canària i Fuerteventura, les quals ja tenen convenis de col·laboració signats amb els diferents SIG.

Signatura del conveni de la Fundació Ecolum amb el Cabildo de Lanzarote
Signatura del conveni de la Fundació Ecolum amb el Cabildo de Lanzarote.

Empreses o entitats relacionades

Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades