Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a IDtrack participa en la jornada de Trazabilidad y las TIC de Ametic

IDtrack participa en la jornada de Trazabilidad i les TIC d'Ametic

15/12/2011

15 de desembre de 2011

IDtrack, empresa organitzadora del Congrés Nacional de les Tecnologies d'Identificació i Trazabilidad, va estar present en la jornada que celebrada el passat 8 de novembre en el Centre Demostrador de la Llar Digital. L'objectiu de la jornada era donar a conèixer les múltiples oportunitats que ofereix la trazabilidad al sector TIC. Els assistents van tenir l'oportunitat d'escoltar i debatre, amb experts de reconegut prestigi, sobre aspectes rellevants de la trazabilidad, tant en l'administració pública com en entorns empresarials, així com en la seva relació amb les TIC, en resposta a les necessitats de múltiples sectors que estan demandant una major participació de les tecnologies de la informació i comunicació en els processos de gestió i autocontrol de la trazabilidad.

Lluís Soler, director d'IDtrack, va estar present com a expert i assenyala: “IDtrack s'ha posicionat com a empresa independent i neutral de referència per mostrar les novetats tecnològiques aplicades a la logística, trazabilidad i les tecnologies de la identificació. És un veritable plaure assistir a aquesta jornada per debatre, al costat d'altres professionals, sobre les necessitats actuals en trazabilidad”.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Multisectorial de Empresas de La Electrónica, Las Tecnologías de La Información y La Comunicación, de Las Telecomunicaciones y De Los Contenidos Digitales (Antes Asimelec)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMACloserstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis