Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La fundación Ecolum celebra su 5º encuentro de productores

La fundació Ecolum celebra la seva 5º trobada de productors

14/07/2011

14 de juliol de 2011

El passat 30 de juny, la Fundació Ecolum, va celebrar la seva 5º Trobada de Productors en l'IFEMA. Un any més es van reunir l'equip d'Ecolum i els productors de la Fundació per analitzar el treball dut a terme, en aquesta ocasió, al llarg de l'any 2010 i els projectes que s'estan desenvolupant en l'actualitat.

Les ponències dels representants d'Ecolum van ser les següents:

  • Teresa Mejía, directora d'Operacions de la Fundació Ecolum: ‘Model actual de la recollida de residus i Situació econòmica Ecolum Tancament de l'exercici 2010’.
  • Patricia Herrero, responsable tècnic de la Fundació Ecolum: ‘Projecte d'Inspecció de Mercat’.
  • Beatriz Álvarez, coordinadora del Departament de Comunicació: ‘Accions de comunicació parteix I’.
  • Sagramento Ortiz, consultor ambiental: ‘Accions de comunicació parteix II’
  • Fernando Fernández Monge, secretari (No Patró): ‘Situació actual de la normativa sobre residus, .La nova Llei de residus a Espanya’.
  • Alfredo Berges: director de Relacions Institucionals: ‘Situació actual de la normativa sobre residus, novetats sobre la Directiva Europea de gestió de residus’.
Imagen

Teresa Mejía, directora d'Operacions de la Fundació Ecolum, va destacar que, com en altres camps, s'ha notat també la crisi a l'àrea del reciclatge. “Els resultats aconseguits en el 2010, encara que a un ritme inferior, han seguit l'evolució ascendent traçada des de l'any 2005, any de naixement de la nostra Fundació Ecolum.

A l finalitzar l'any 2010, s'han gestionat per mitjà de la Fundació Ecolum un total de 405 tones de residus de lluminàries, 40 tones més que al final de l'any anterior, corresponent un 88% al residu professional.

cal destacar també que, durant el 2010, Ecolum ha realitzat un important esforç perquè altres sectors relacionats amb la il·luminació, com és el dels Rètols Lluminosos, tinguin la seva cabuda dins de la Fundació. La iniciativa duta a terme juntament amb Aserluz (Associació Espanyola d'Empresaris de Rètols Lluminosos i Indústries Afins) ha promogut l'establiment d'un model de gestió de residus de rètols lluminosos, que en 2011 donarà com a fruit l'adhesió de les seves empreses a la Fundació Ecolum, com a productors de residus de rètols lluminosos.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis