Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a APPA analiza la situación de las energías renovables en Genera 2011

APPA analitza la situació de les energies renovables en Genera 2011

10/05/2011

10 maig 2011

L'Associació de Productors d'Energies Renovables- APPA tindrà una activa participació en la 14a edició de la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, Generalitat, que tindrà lloc a Madrid del 11 al 13 de maig. En total APPA participarà en set jornades i una conferència durant els tres dies que dura la fira i en què es debatrà la situació actual de les diferents tecnologies renovables.

Com cada any, la fira Genera, organitzada per Ifema, es converteix en un punt de trobada per als principals actors del sector energètic, especialment dels que operen en àrees relacionades amb l'eficiència energètica i les energies renovables. APPA comptarà amb un estand propi (10H10) situat al pavelló 10 del recinte firal.

APPA és l'única associació de caràcter estatal que representa a les energies renovables en el seu conjunt. A causa d'això, l'associació organitza diverses jornades per donar a conèixer la situació de les diferents tecnologies, així com els últims avenços legislatius i normatius sobre les energies renovables.

El dimecres 11 de maig, conjuntament amb ICOG, APPA organitza una jornada sobre Geotèrmia i, en col·laboració amb el Ciemat una altra jornada sobre Minieòlica. Dijous 12, l'associació organitza dues jornades, una sobre Eòlica i una altra sobre Energia Marina, i una conferència sobre Minihidràulica. També el dijous, APPA col·labora amb l'Ambaixada de Polònia a Espanya en una jornada sobre el sector energètic a Polònia. Finalment, el divendres 13 de maig, tindran lloc una jornada sobre Energia Fotovoltaica, organitzada conjuntament amb AEF i ASIF, i una altra jornada de Biomassa, organitzada per l'associació.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades