Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ifema instala puntos de carga para vehículos eléctricos

Ifema instal punts de càrrega per a vehicles elèctrics

02/05/2011

2 maig 2011

Imagen
La Institució Firal de Madrid, Ifema, posarà a disposició dels seus visitants un sistema de recàrrega intel ligent de vehicles elèctrics. Uns dispositius que, instal·lats a l'aparcament sud del recinte, estaran ja disponibles per als participants en Genera 2011, la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient que es convoca entre l'11 i el 13 de maig.

El sistema triat està dotat d'una plataforma intel ligent de gestió que permet controlar, de forma remota i en temps real, tots els punts de càrrega. A més, els distribuïdors que es laran a Ifema s'adapten a les necessitats tant dels usuaris de cotxes, com els de motos o bicicletes elèctriques.

Amb la incorporació d'aquests punts de càrrega, la institució firal pretén promoure el respecte a l'entorn, demostrar el seu suport a l'eficiència energètica i facilitar l'adopció de sistemes de propulsió menys contaminants. La instal lació d'aquests dispositius es suma a altres iniciatives en pro de la sostenibilitat adoptades amb anterioritat a la institució firal, entre altres, s'han habilitat plaques solars que produeixen una energia útil anual de 8.121 kW / h, s'han substituït la majoria de l'enllumenat incandescent i fluorescent per dispositius de baix consum, i s'ha incorporat el sistema Calcat a les torres de refrigeració per estalviar al voltant del 40% de l'aigua que utilitzen.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades