Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Idae amplía la dotación económica del programa Biomcasa, para proyectos de biomasa térmica en edificios

L'IDAE amplia la dotació econòmica del programa Biomcasa, per a projectes de biomassa tèrmica en edificis

15/04/2011

15 abril 2011

Segons la resolució de 4 d'abril de 2011 del Idae publicada al BOE, s'ha ampliat en 3 milions d'euros el pressupost inicial del programa Biomcasa, que finança a empreses de serveis energètics l'execució de projectes de biomassa tèrmica en edificis. Així, el pressupost per al finançament d'aquests projectes serà de 8 milions d'euros, una vegada s'han esgotat la pràctica totalitat dels 5 milions dotats inicialment per Idae per a l'execució de la fase pilot, amb els quals s'han finançat 52 instal·lacions i es compta amb 52 empreses habilitades.

D'altra banda, l'Idae (Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia) també ha modificat la convocatòria i les bases del programa Solcasa relatiu a l'habilitació d'empreses col·laboradores en aquest programa amb empreses del sector de l'energia solar tèrmica en edificis . Aquestes modificacions, recollides també al BOE, afecten principalment al límit màxim de finançament per projecte individual que s'amplia fins als 250.000 euros.

Els programes Biomcasa i Solcasa són promoguts pel Idae per impulsar l'ús de les energies renovables biomassa i solar a instal·lacions d'ACS (aigua calenta sanitària), calefacció i climatització en edificació.

Empreses o entitats relacionades

Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis