Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector fotovoltaico reclama seguridad jurídica y garantía de derechos

El sector fotovoltaic reclama seguretat jurídica i garantia de drets

28/01/2011

28 gener 2011

El sector fotovoltaic espanyol lamenta profundament l'aprovació pel Congrés dels Diputats del RD-L 14/2010 que, amb el seu caràcter retroactiu, retalla els interessos socials i econòmics de més de 200.000 persones i posa de manifest la manca de seguretat jurídica a la que s'ha arribat en el marc de l'actual política energètica del Govern espanyol. L'Associació Empresarial Fotovoltaica ( AEF ), l'Associació de la Indústria Fotovoltaica ( ASIF ) i l'Associació de Productors d'Energies Renovables ( APPA ) expressen una profunda decepció pel resultat final de la votació al Congrés dels Diputats, on s'esperava una major consciència responsable d'alguns grups parlamentaris.
Les tres associacions destaquen, però, la satisfacció per la defensa de l'energia solar fotovoltaica expressada en les intervencions per la major part dels grups de l'oposició. En particular, per la confiança en el respecte dels compromisos adquirits per totes les parts per reduir l'impacte negatiu de les decisions ministerials, mitjançant la iniciativa de CiU i PNB per incloure mesures pal·liatives, com esmenes, en la Llei d'economia sostenible, que es debatrà al Senat properament. AEF, ASIF i APPA demanen a tots els grups polítics un exercici de responsabilitat que impedeixi la tendència imposada pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç de truncar l'aposta que va fer per l'energia solar fotovoltaica, fa només una mica més de tres anys, el mateix Govern socialista i que va conduir a situar a Espanya en un clar lideratge mundial del sector.
Les esmentades patronals fotovoltaiques fan una crida als poders públics ia les administracions perquè respectin els drets socioeconòmics dels inversors, promotors, productors i treballadors de la indústria fotovoltaica, que, amb els seus avenços tecnològics i una capacitat financera i empresarial reconeguda a nivell mundial , constitueixen una de les eines bàsiques per al futur energètic sostenible espanyol. Subratllen les associacions que resulta positiu pensar que, fins i tot algunes de les forces polítiques que han convalidat el RDL 14/2010 hagin proposat noves normes que facin més viable i fiable el futur del sector fotovoltaic.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de La Industria Fotovoltaica - Asif
Asociación de Productores de Energías Renovables
Unión Española Fotovoltaica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis