Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector fotovoltaico español acude a los tribunales en defensa de sus intereses

El sector fotovoltaic espanyol va als tribunals en defensa dels seus interessos

19/01/2011

19 gener 2011

El Govern d'Espanya, malgrat la seva propaganda de suport a les energies renovables en general i la fotovoltaica en particular, va aprovar en l'últim Consell de Ministres de l'any passat el Reial decret llei 14/2010, discriminatori, retroactiu i contrari a l'ordenament jurídic espanyol i europeu. La norma retalla un 30% dels ingrés a més de 50.000 instal·lacions solars, afectant a unes 200.000 persones, que veuran com la rendibilitat de la seva inversió fotovoltaica, recolzada per la regulació vigent en el moment en que van decidir fer-la, minva o desapareix.
Com a resultat d'aquesta norma i del Reial Decret 1565/2010, també discriminatori, retroactiu i contrari a l'ordenament jurídic espanyol i europeu, el sector fotovoltaic espanyol, ja molt castigat després de patir més de dos anys de mínima activitat per culpa de la incertesa i de mala regulació, afronta una situació crítica, que pot portar per davant nombroses empreses.
Amb aquesta situació, l'Associació Empresarial Fotovoltaica ( AEF ), l'Associació de la Indústria Fotovoltaica ( ASIF ) i l'Associació de Productors d'Energies Renovables ( APPA ), han convocat els seus socis en assemblees extraordinàries, han aprovat recórrer les normes esmentades davant els tribunals i volen comparèixer davant l'opinió pública per informar de la situació. Per a això, s'ha convocat per avui una roda de premsa a les 14 hores a l'Hotel Eurobuilding de Madrid.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de La Industria Fotovoltaica - Asif
Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis