Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rivkle P1007 y P2007: remachadoras neumáticas de colocación por esfuerzo
Aquestes màquines pneumàtiques de Böllhoff estan destinades a femelles i rosques mascle Remachables

Rivkle P1007 i P2007: rebladores pneumàtiques de col·locació per esforç

Redacció Interempreses18/01/2011

18 gener 2011

Els equip pneumàtics Rivkle P1007 i P2007 de Böllhoff permeten la col·locació de femelles Remachables per regulació de la pressió, una tècnica que proporciona tres avantatges: si la primera vegada el cicle no s'ha realitzat perfectament, la col·locació de la femella pot repetir sense provocar cap dany, s'utilitza la mateixa regulació per a xapes de diferents gruixos, i ofereix un menor consum d'útils.
Els equip pneumàtics Rivkle P1007 i P2007 de Böllhoff permeten la col·locació de femelles Remachables per regulació de la pressió...
Els equip pneumàtics Rivkle P1007 i P2007 de Böllhoff permeten la col·locació de femelles Remachables per regulació de la pressió.

Böllhoff, SA, societat del Grup Böllhoff, està especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització de tècniques i elements de fixació: femelles Remachables Rivkle, rebladures de clau Rivquick, inserits per plàstic Amtec, filets inserits i femelles Helicoil plus, rebladures autoperforadores Rivset i Clinch Rivclinch.

Les màquines pneumàtiques de col·locació per esforç Rivkle P1007 i P2007 són ràpides, robustes i ergonòmiques. El model P1007 proporciona precisió i lleugeresa (només 1,8 quilos) per a la col·locació en sèrie i destaca per ser compacta i de pes reduït. A més està adaptada a les femelles de diàmetres petits per col·locacions precises. És així mateix tant monodimensional com multidimensional.

Per la seva banda, la Rivkle P2007, també monodimensional o multidimensional, destaca per la seva polivalència per a una àmplia selecció d'aplicacions. A més és compatible amb diferents diàmetres de femelles.

Imagen

A més dels equips pneumàtics P1007 i P2007, Böllhoff compta amb altres equips de col·locació disponibles, com aparells manuals, el model Rivkle P2005 per a la col·locació per recorregut de M3 a M12 i altres aparells per a la col·locació automàtica i semiautomàtica, així com el model EPK Compact, amb control de qualitat de la col·locació integrat. La correcta elecció de l'equip de col·locació que s'utilitzarà en cada aplicació condiciona la qualitat i l'optimització dels costos i per això, Böllhoff ofereix el seu assessorament.

Rivkle PN2007: per femelles Remachables Rivkle PlusNut

La Rivkle P2007 PN és una rebladora pneumàtica per a la col·locació de femelles Remachables Rivkle PN, les principals avantatges són el seu ampli recorregut, la precisió en la tracció i que és multidimensional. El cos ranurat de les femelles Rivkle PN es rebla en quatre 'pètals' al costat posterior de la peça, oferint una gran superfície de suport i assegurant la màxima resistència a l'extracció. Aquestes femelles presenten avantatges com una àmplia zona de reblat i màxima resistència a l'extracció. Les Rivkle PN són la millor opció per a plàstics, materials fràgils o tous i peces de reduït gruix i la millor solució per a gruixos de material molt variats o de múltiples capes.

La capacitat de col·locació de la rebladora Rivkle PN és de M4 a M10 en femelles d'acer. Amb una tracció de 14,5 kN, una pressió de treball de 5,5 a 7 bars, el seu pes sense útils és de 2,4 quilos. El consum d'aire màxim és de 8 litres per cicle i el nivell de soroll és <70 dB (A). Presenta a més un temps de cicle de 10 a 15 Rivkle per minut.

Les femelles Rivkle PN compten amb una àmplia zona de reblat i gran resistència a l'extracció
Les femelles Rivkle PN compten amb una àmplia zona de reblat i gran resistència a l'extracció.

Empreses o entitats relacionades

Böllhoff, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis