Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Appa y Adap impulsan el desarrollo del Biogás en España

Appa i Adapta impulsen el desenvolupament del Biogàs a Espanya

12/01/2009

12 gener 2009

Appa , associació de referència en el camp de les energies renovables a Espanya des de fa més de vint anys, i Adapta, l'associació que des de fa deu anys representa les empreses implicades en la solució dels problemes ambientals creats pels residus ramaders, han decidit coordinar els seus esforços per la qual han anomenat 'Unió pel Biogàs' per dur a terme accions conjuntes que fomentin el desenvolupament d'aquesta tecnologia per a la producció d'energia al nostre país.

Amb aquesta iniciativa pretenen defensar i impulsar un sector insuficientment desenvolupat a Espanya, aprofitant la seva experiència, especialment la acumulada durant anys en què han representat davant les administracions públiques i altres organismes i institucions els interessos dels membres d'ambdues associacions. Per això compten amb els seus associats que ja estan presents en aquest camp de les energies renovables i el medi ambient, així com amb totes aquelles empreses del sector que vulguin integrar-se en qualsevol de les dues associacions.

Els objectius fonamentals de la 'Unió per la Biogàs' són mantenir permanents relacions amb les administracions, agents socials i econòmics vinculats a la seva activitat, contribuir a la solució dels problemes energètics i ambientals del país, i proporcionar a la societat informació sobre aquests assumptes de gran interès general.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades