Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ciatesa participa en la jornada ‘Energía geotérmica en la edificación’

CIATESA participa a la jornada 'Energia geotèrmica en l'edificació'

18/04/2008

18 abril 2008

Organitzada el passat 16 d'abril per la Direcció General d'Indústria, Energia i Mines i la Conselleria d'Economia i Consum de la Comunitat de Madrid, la jornada va tenir lloc en el marc 'Madrid estalvia amb energia', campanya organitzada per la Comunitat de Madrid en col·laboració amb l'IDAE per fomentar l'estalvi d'energia i l'ús eficient de la mateixa.

Pionera en energia geotèrmica en climatització, CIATESA presentar a les jornades els 'Principis teòrics de la climatització geotèrmica d'edificis. Bombes de calor ". El seu continu esforç en el desenvolupament d'aplicacions i equips que treballin amb energies renovables i destaquin per la seva eficiència energètica, ha posicionat l'empresa en un lloc privilegiat en el camp de les renovables en general i de la geotèrmica en particular, en el sector de l' climatització.

Miguel Zamora, responsable del departament de R + D + i de CIATESA, va ser el ponent de la jornada, en la qual va explicar els principis de funcionament dels equips que utilitza aquesta tecnologia: unitats compactes aigua-aigua que permeten l'aprofitament de l'energia d'embornals naturals (rius, pous, o bé el propi terreny) mitjançant captadors de baixa temperatura o mitjançant bombeig des de la capa freàtica, així com el funcionament de la bomba de calor aigua-aigua i la consideració d'aquests equips per la UE com a energia renovable.

L'objectiu de la jornada és aprofundir en el coneixement d'aquesta tècnica de climatització, àmpliament desenvolupada en altres països europeus, analitzant els procediments d'aplicació, els equips disponibles al mercat i l'adequació a la normativa actual.

Així mateix, en aquesta jornada es va presentar la 'Guia de l'energia geotèrmica ", editada conjuntament entre les conselleries d'Economia i Consum i la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid.

Empreses o entitats relacionades

Compañía Industria de Aplicaciones Térmicas, S.A.
Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis