Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genera 2008 presentará un completo programa de jornadas técnicas y conferencias

Genera 2008 presentarà un complet programa de jornades tècniques i conferències

27/12/2007

27 octubre 2007

Genera 2008 , Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, que celebrarà una nova edició del 26 al 28 de febrer de 2008, presentarà al pavelló 12 de la Fira de Madrid els últims avenços, productes i solucions en matèria d'energies renovables i eficiència energètica .
La fira, que estrena periodicitat anual, segueix consolidant la seva posició com una de les trobades professionals del sector més destacats de l'escenari europeu, i un dels principals referents en energia solar (tèrmica i fotovoltaica).
A més, de forma paral·lela a l'exposició comercial, GENERA'08 serà marc de celebració d'un complet programa de jornades tècniques i conferències, que abordaran una àmplia temàtica al voltant dels diferents sectors energètics previstos a la fira. Des d'aquest punt de vista s'analitzaran en profunditat qüestions relacionades amb l'energia solar de concentració, els beneficis de la cogeneració, l'energia solar fotovoltaica i l'energia nuclear de fissió i fusió. També tindran un especial protagonisme les conferències sobre energia solar tèrmica, la bioenergia i l'eficiència energètica.
L'organització d'aquest programa s'ha dut a terme en col·laboració amb les associacions i organismes que formen part del Comitè Organitzador de Generalitat, presidit per l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE). Al seu costat es troben ATECYR (Associació Tècnica Espanyola de Climatització i Refrigeració), Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, ASIF (Associació de la Indústria Fotovoltaica), REE (Red Eléctrica de España), Comissió Nacional d'Energia, Ciemat (Centre de Investigacions Energètiques Mediambientals i Tecnològiques), Àrea de Govern de Medi Ambient i Serveis de la a la Ciutat de l'Ajuntament de Madrid, ASIT (Associació Solar de la Indústria Tèrmica), Fòrum de la Indústria Nuclear Espanyola, APPA (Associació de Productors d'Energies Renovables ), Conselleria d'Economia i Innovació de la Comunitat de Madrid, AEE (Associació Empresarial Eòlica), AOP (Associació Espanyola d'Operadors de Productes Petrolífers), Oficina Espanyola de Canvi Climàtic del Ministeri de Medi Ambient, Unesa (Associació Espanyola de la Indústria Elèctrica ), Agafen ESPANYA, Cener (Centre Nacional d'Energies Renovables) i Acullen (Associació Espanyola de Cogeneració).

A totes aquestes institucions s'uneix en l'organització de les Jornades tècniques Ategrus (Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient).

Empreses o entitats relacionades

Asociación de La Industria Fotovoltaica - Asif
Asociación de Productores de Energías Renovables
Asociación Empresarial Eólica
Asociación Solar de la Industria Térmica
Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente
Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas
Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis