Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tercer Encuentro Sectorial del Hidrógeno y las Pilas de Combustible

Tercera Trobada Sectorial de l'Hidrogen i les Piles de Combustible

29/08/2007

29 agost 2007

La Xunta de Galícia, l'Associació Espanyola de l'Hidrogen (AeH2), l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE) el Centre Tecnològic de la Pesca (CETPEC) i ARIEMA Enerxia organitzaran, del 13 al 15 de Novembre de 2007, a Santiago de Compostela, el Tercera Trobada Sectorial de l'Hidrogen i les Piles de Combustible , un esdeveniment que reunirà durant tres dies a les empreses i centres d'R + D involucrades en les tecnologies de l'hidrogen i les piles de combustible.
Fins ara ja han confirmat la seva patrocini en la Trobada les següents entitats:
  • Air Liquide
  • Ajustar
  • Beselga
  • Boeing Research & Technology Europe
  • Carburos Metálicos
  • Fitsa
  • Fundació Hidrogen a Aragó
  • Hynergreen
  • Plug Power
  • Swagelok Ibèrica
La trobada s'articula en un programa en el qual tenen cabuda:
  • Presentacions d'interès general (visió de les institucions relacionades amb l'hidrogen i piles de combustible (AeH2, PTE-HPC), el finançament de la R + D en hidrogen i piles de combustible, presentacions de projectes rellevants, etc.).
  • Ponències institucionals de les empreses i centres (en les que presentaran les seves activitats, línies d'R + D, productes i serveis oferts, possibilitats de col laboració, estratègia empresarial, etc). La teva empresa o centre també pot donar una ponència ( www.pmH2.com/ponencias.htm ).
  • Pòsters en els quals es presentaran resultats de projectes de R + D en hidrogen i piles de combustibles. Has participat en un projecte d'I + D que hagi obtingut resultats interessants que vulguis difondre? ( www.pmH2.com/posteres.htm ).
  • Exposició comercial on s'exhibiran equips i sistemes relacionats amb l'hidrogen i les piles de combustible ( www.pmH2.com/exposicion.htm ).
La Trobada Sectorial del Hidrogen i les Piles de Combustible va veure la llum a Tres Cantos (Madrid) el desembre de 2003, va créixer considerablement a Saragossa el novembre de 2005, i pretén consolidar-se, en aquesta tercera edició, com l'esdeveniment líder de tots els que celebren a Espanya sobre hidrogen i piles de combustible.
Més informació a www.pmH2.com

Empreses o entitats relacionades

Fundación Instituto Tecnológico para La Seguridad del Automóvil
Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía
Swagelok

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis