Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Putzmeister apuesta por las energías renovables

Putzmeister aposta per les energies renovables

02/07/2007

2 de juliol de 2007

Putzmeister Ibérica va inaugurar el passat 16 d'abril la major instal lació fotovoltaica instal·lada en una indústria del municipi de Madrid. El director general d'Indústria de la Comunitat de Madrid, Carlos López Jimeno, va ser l'encarregat d'inaugurar la instal lació, descobrint una placa commemorativa de l'esdeveniment. A l'acte van assistir nombrosos membres de la premsa i representants d'empreses i entitats relacionades amb les energies renovables (Idae, Sumsol, entre altres).
La instal·lació, està composta per un total de 612 mòduls solars fotovoltaics, ocupant gairebé 780 metres quadrats de superfície. El camp solar ha estat posat en les cobertes de dues de les quatre naus que hi ha a les seves instal·lacions, ja que tenen una inclinació i una orientació òptima, amb una desviació respecte al sud inferior al 5 º, per aconseguir un màxim aprofitament de la radiació solar durant tot l'any. A causa d'aquesta petita desorientació pel que fa al sud de la teulada, i gràcies a la inclinació del mateix, s'espera que el camp solar ha de lliurar un rendiment energètic anual de 138.987 kWh que seran injectats a la xarxa elèctrica de distribució.
La instal·lació ha estat guardonada el 2007 amb el premi Eusolosar a la millor instal lació sobre indústria.

Els objectius d'aquesta iniciativa són una clara aposta per les energies renovables com alternativa a l'ús de combustibles fòssils. Amb aquest tipus d'accions, Putzmeister Ibérica intenta ajudar al compliment del Protocol de Kyoto. Com a resultat directe de l'ús d'aquest sistema es deixaran d'emetre a l'any a l'atmosfera més de 77.000 kg de CO2, 171 de sofre i 215 d'òxid nitrós.

Instal lació fotovoltaica de Putzmeister Ibérica
Instal lació fotovoltaica de Putzmeister Ibérica

Empreses o entitats relacionades

Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía
Putzmeister Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades