Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anape lanza la Guía Técnica de Rehabilitación Térmica de Edificios: Soluciones de EPS

Anapa llança la Guia Tècnica de Rehabilitació Tèrmica d'Edificis: Solucions de EPS

08/05/2007

8 maig 2007

La publicació ha estat elaborada per Anapa (Associació Nacional de la indústria de Poliestirè Expandit) i s'ha desenvolupat sota la tutela del Conveni signat el 2006 entre Anapa i Idae (Institut per a la diversificació i estalvi de l'Energia) per al desenvolupament d'un conjunt d'accions en matèria de promoció i divulgació de l'aïllament tèrmic d'edificis, com a mesura fonamental en l'estalvi energètic.
La guia pretén ajudar els propietaris, promotors i prescriptors, tant públics com privats a renovar els edificis i habitatges d'una manera eficient energèticament i amb solucions a partir d'elements o sistemes que tenen com a base el Poliestirè Expandit (EPS).
És la primera guia tècnica que s'edita de les diferents famílies de productes aïllants que l'Idae publicarà progressivament.
Tal com es recull en la Directiva 2002/91/CE i el Reial decret 47/2007 on s'estableix l'obligatorietat d'una Certificació d'Eficiència Energètica en els edificis de nova construcció i els que es rehabilitin o la reforma es projecti a partir de 2007, la millora energètica d'edificis s'ha convertit en un element fonamental en la recerca de la sostenibilitat.

EPS

El Poliestirè Expandit és considerat com el material aïllant amb major versatilitat d'aplicacions (fet d'especial rellevància en obres de rehabilitació) i amb menor impacte ambiental en la vida útil de l'edifici, ja que és 100 per cent reciclable. A més els seus valors d'aïllament tèrmic són òptims en tot tipus d'edificis i zones climàtiques.
Segons paraules d'Ángel Teso, Director de l'Associació, "a través de la presentació i publicació d'aquest document, Anapa desitja divulgar la versatilitat, qualitat i viabilitat de les aplicacions de l'EPS en la construcció, especialment en el mercat de la rehabilitació" .

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Poliestireno Expandido
Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis