Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El I Encuentro del sector de Automoción analizó en Valladolid competitividad y absentismo

La I Trobada del sector d'Automoció va analitzar a Valladolid competitivitat i absentisme

22/05/2006

22 maig 2006

La I Trobada del sector d'Automoció celebrat el passat 18 de maig a Boecillo (Valladolid), va analitzar la millora de la competitivitat mitjançant la gestió eficaç de l'absentisme. Segons la Junta de Castella i Lleó, els organitzadors - Adecco, el Fòrum d'Automoció de Valladolid i Cidaut - van reunir als agents més rellevants del sector per tractar "un tema de màxima preocupació entre les empreses automobilístiques".
A la jornada van participar experts que van tractar aquest assumpte des del punt de vista tècnic de la gestió dels recursos humans, jurídic i pràctic. Javier Blasco, director d'Assessoria Jurídica del Grup Adecco, va analitzar la normativa que regula l'absentisme i va abordar les diferències existents per a empresa i treballador les baixes per contingència comuna i professional. Per la seva banda, Francisco del Cura, director provincial de Fremap, va parlar de la visió i participació de les mútues d'accidents i malalties professionals en la gestió de l'absentisme: la seva relació amb la Seguretat Social i amb els sistemes de salut de les CCAA ., i com treballen conjuntament per lluitar contra el frau.
Finalment, les empreses Renault Espanya , Plastic Omnium i Faurecia van exposar les seves experiències aportant la seva visió pràctica de com gestionar de forma eficaç l'absentisme. Francisco Sainz, responsable d'Ocupació i Flexibilitat de Renault, Luis Millán i Juan Carlos Aguado, directors de RRHH de les empreses auxiliars del sector, van debatre sobre com enfrontar-se des del punt de vista de la direcció de recursos humans a aquesta realitat, que tant pot afectar la competitivitat i productivitat d'un sector pressionat ja pel continu canvi i la deslocalització.

Empreses o entitats relacionades

Fundación para La Investigación y Desarrollo en Transporte y Energía - Fundación Cidaut

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades