Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Comisión condena a Europa a la dependencia energética y arriesga su liderazgo en renovables, según Appa

La Comissió condemna a Europa a la dependència energètica i arrisca el seu lideratge en renovables, segons Appa

24/01/2014

24 de gener de 2014

Para Appa, la decisió de la Comissió no és coherent amb l'estratègia seguida fins ara, doncs segons les seves pròpies dades, marcar-se un objectiu del 30% hauria suposat la creació de més 550.000 llocs de treball addicionals a la proposta finalment aprovada del 27% i posaria límit a la sagnia de divises que sofreix Europa a causa de la importació de combustibles fòssils en haver generat estalvis addicionals de 260.000 milions d'euros.

Destacar que la balança energètica espanyola en 2012 va tenir un saldo negatiu de 45.500 milions d'euros. Marcar un objectiu obligatori a la pròpia Unió Europea i no als Estats membres quant a la quota de renovables és tant com renunciar al desenvolupament de les energies netes i al lideratge que Europa té en aquest sector, que a més registra inversions creixents a tot el món. Per Appa, la decisió de la Comissió portarà greus conseqüències econòmiques per a la Unió Europea, doncs la dependència energètica seguirà afeblint la nostra economia, i mediambientals, perquè donarà motiu a més entrada de combustibles fòssils.

La decisió de la Comissió suposa tirar per la broda l'ingent esforç inversor dut a terme a Europa, tant pel sector públic com a privat, i abandonar una posició de privilegi en el sector de les energies netes, que és sostenible mediambiental i econòmicament, segons l'Associació. “L'Estudi de l'Impacte Macroeconòmic de les Energies Renovables a Espanya, referit a 2012, demostra amb dades que les energies netes són un gran negoci per a Espanya i també per a Europa. El sector renovable va registrar en el citat any 114.000 ocupacions i amb una aportació de 10.563 milions d'euros va representar el 1% del PIB espanyol”, ha declarat el president de Appa, José Miguel Villarig.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades