Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las asociaciones de renovables denuncian la urgencia del proyecto de Ley del Sector Eléctrico

Les associacions de renovables denuncien la urgència del projecte de Llei del Sector Elèctric

19/11/2013

19 de novembre de 2013

La nova reforma elèctrica penalitzarà l'estalvi i l'autoconsumo
La nova reforma elèctrica penalitzarà l'estalvi i l'autoconsumo.

Les quatre associacions de renovables d'àmbit estatal – Anpier, Appa, Protermosolar i Unef- es mostren contràries al fet que les esmenes de l'oposició a una llei de cabdal importància per a la societat i l'economia espanyoles, com és la nova Llei del Sector Elèctric, es tramitin sense amb prou feines temps per al debat. El projecte de llei ha rebut 498 esmenes, 57 del Partit Popular, que es van incloure directament en el text la setmana passada, i 441 de la resta de partits.

Les associacions de renovables han vingut denunciant en els últims mesos la falta de diàleg i consens del Govern en tot el referent a la reforma elèctrica. En aquest sentit, lamenten que abans d'aprovar la nova Llei del Sector Elèctric el Parlament no hagi tingut ocasió d'haver escoltat als principals representants del sector i la premura de temps que hi haurà per debatre les esmenes de l'oposició.

En opinió de les associacions signatàries, “no es pot despatxar sense discussió parlamentària una llei que afecta a la nostra seguretat jurídica, a milers d'inversors i al futur d'un sector estratègic per al nostre país com és el de l'energia”. Així mateix, denuncien que el Govern hagi ignorat per complet les recomanacions sobre el projecte de llei de la CNE, la CNC, el Consell d'Estat i de la pròpia Comissió Europea. Per tot l'anterior, les citades associacions demanen al president del Congrés que no permeti que es furti el debat sobre la nova llei i que, donada la seva transcendental importància, pugui ser debatuda article per article.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis