Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ecolum entrega 564 carnés de 'reciclador universal' en Zaragoza

Ecolum lliura 564 carnets de 'reciclador universal' a Saragossa

29/10/2013

29 d'octubre de 2013

La Fundació Ecolum ha mostrat la seva satisfacció després dels resultats a Saragossa del primer mes del projecte Identis WEEE, desenvolupat per la pròpia fundació i cofinançat per la Unió Europea. L'objectiu del citat projecte, que va començar a la fi d'agost, és conscienciar a la població de Saragossa (experiència pilot a Espanya) de la necessitat de reciclar els residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE) facilitant-los aquesta labor gràcies a la col·locació de contenidors intel·ligents d'última generació en diferents zones de gran afluència de públic com són el centre comercial i d'oci Port Venencia a la ciutat de Saragossa i l'Edifici Polifuncional del municipi d'Utebo.

La mecànica de l'acció consisteix a donar-se d'alta en el projecte per rebre un carnet de 'reciclador universal' que permet utilitzar els contenidors per dipositar els petits aparells elèctrics i electrònics que ja no necessitem.

Imagen

Els contenidors informen en temps real del nombre de persones que estan reciclant i dels aparells que s'han tirat al contenidor. Després del primer mes de projecte, s'han lliurat 564 carnets de 'reciclador universal', que 55 usuaris ja els han utilitzat per dipositar un total de 103 aparells elèctrics i electrònics vells, sent els més representatius els aparells informàtics seguits dels d'àudio, video i fotografia. El pes d'aquests residus ha superat els 100 quilos i han estat recollits pel gestor autoritzat Wirrec, la planta del qual de reciclatge es troba en Villanueva de Gállego (Saragossa).

Empreses o entitats relacionades

Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM)

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades