Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Icex e Idae tomarán parte en Genera Latinoamérica 2013

Icex i Idae prendran part en Genera Llatinoamèrica 2013

23/07/2013

23 de juliol de 2013

Icex Espanya Exportació i Inversions, en col·laboració amb l'Oficina Econòmic i Comercial d'Espanya a Santiago de Xile i juntament amb el Idae, Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia, organitzarà un pavelló informatiu en la primera edició de Genera Llatinoamèrica que tindrà lloc a Santiago de Xile del 16 al 18 d'octubre de 2013.

Segons assenyala Icex, “Amb aquesta iniciativa Icex Espanya Exportació i Inversions i l'Idae responen a l'interès de les empreses vinculades al sector de les energies netes i, en particular de l'eficiència energètica, que Espanya, de la mà de les associacions sectorials, pugui presentar a les entitats públiques i privades xilenes i d'altres països llatinoamericans que participen en Genera Llatinoamèrica l'oferta tecnològica i les solucions integrals que ofereixen les nostres empreses en matèria energètica"

Genera
Genera.
La participació espanyola en Genera Llatinoamèrica suposa una continuïtat i reforç a una missió inversa organitzada per Icex el passat mes de juny amb la finalitat de presentar i explorar les possibilitats de col·laboració en projectes d'eficiència energètica a Llatinoamèrica i en la qual va participar, entre uns altres, la cap de la Divisió d'Eficiència Energètica del Ministeri d'Energia de Xile.

Els objectius de Genera Llatinoamèrica s'alineen així mateix amb les prioritats d'Idae quant al suport de les empreses espanyoles als mercats internacionals. En aquest sentit, consideren que “Xile reuneix moltes característiques interessants per a l'expansió de les nostres empreses. A més de la importància que té compartir idioma i cultura, així com la solidesa de Xile com a receptor d'inversions exteriors, les circumstàncies energètiques per les quals travessa el país estan impulsant un creixent interès en els dos sectors en els quals Idae desenvolupa les seves activitats: les energies renovables i l'eficiència energètica. Idae ha mantingut una estreta relació amb les institucions xilenes relacionades amb aquests sectors, conscients de l'interès i decisió amb la qual estan abordant els necessaris canvis en l'entorn energètic i estem convençuts de la capacitat de les empreses espanyoles per aportar solucions de molt alt valor afegit”.

La presència d'Espanya en la fira es complementarà amb l'organització d'una jornada tècnica el 15 d'octubre, dia previ a la fira, en la qual es presentaran els plans locals per part dels responsables del país i la posada en valor de l'experiència espanyola amb presentacions institucionals i d'empreses espanyoles.

La participació d'Icex i Idae suposa un important respatller a aquesta nova convocatòria organitzada i produïda conjuntament pels dos principals operadors firals d'Espanya i Xile, fruit de l'aliança establerta entre Ifema i Fisa per al desenvolupament de fires professionals de sectors econòmics en plena expansió a Iberoamèrica. En aquest context, i després de 16 edicions celebrades a Espanya, Genera trasllada la marca i el model firal al mercat xilè amb l'objectiu de congregar a un sector puixant, com és el de les energies renovables, entorn d'una plataforma de negoci per a l'atracció d'inversions internacionals i l'impuls d'intercanvis comercials.

Empreses o entitats relacionades

Genera - IFEMA
ICEX España Exportación e Inversiones (Antes Instituto Español Comercio Exterior)
Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades