Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Murrelektronik y Eplan: la herramienta perfecta para los ingenieros

Murrelektronik i Eplan: l'eina perfecta per als enginyers

17/07/2013

17 de juliol de 2013

Murrelektronik ofereix ara la possibilitat de descarregar un gran nombre de detallats arxius Eplan-P8 des de la seva tenda on-line. Els arxius estan també disponibles al portal Eplan, una eina perfecta per als usuaris del món de l'enginyeria.

Els clients de Murrelektronik planifiquen les seves màquina i sistemes d'instal·lació amb programes CAU, per la qual cosa necessiten imatges i perspectives molt completes de tots els components. Murrelektronik posa a la seva disposició dades en Eplan-8, amb arxius individuals per a cada article. Està informació està també disponible al portal d'Eplan, en un format ja conegut pels clients de Murrelektronik a través de la tenda on line i del catàleg general, la qual cosa facilita l'accés encara més ràpid a la informació.

Imagen

Els arxius Eplan-P8 dels productes de Murrelektronik són extremadament detallats. L'usuari obté una imatge el més propera possible a la realitat, la qual cosa li permet una millor aplicació en el projecte. L'estructura dels macros és comparable a la d'altres fabricants de components. A més, les imatges poden arrossegar-se i col·locar-se directament en el plànol, facilitant el treball i reduint el temps de configuració.

Els documents Eplan-P8 inclouen les versions 2D i 3D, pensades per a la seva aplicació tant des d'un punt de vista tècnic (per exemple, en el diagrama de circuit) com de disseny. La terminologia dels arxius de Murrelektronik en Eplan-P8 s'ajusta als diccionaris estándard d'Eplan, la qual cosa facilita la traducció a altres idiomes. A més, els arxius ofereixen múltiples funcions: els components individuals es connecten entre si automàticament amb la funció AutoConnect, els buits en el disseny s'omplen amb referències creuades i les descripcions de les etiquetes estan confeccionades acuradament i poden enviar-se automàticament a la impressora.

Els arxius de Murrelektronik al portal Eplan són actualitzats constantment, i en el cas de canvi d'un producte, la informació s'actualitza immediatament. Aquells usuaris que necessitin versions anteriors d'arxius publicats al portal Eplan per a sistemes ja existents, poden trobar-los en la nostra tenda online, a l'apartat corresponent al producte en qüestió.

Empreses o entitats relacionades

Murrelektronik Spain, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    08/10/2024

  • Newsletter Electrónica

    01/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis