Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ecolum participa en una jornada sobre eficiencia energética en Alicante

Ecolum participa en una jornada sobre eficiència energètica a Alacant

05/07/2013

5 de juliol de 2013

La Fundació Ecolum va celebrar el passat 19 de juny una nova jornada informativa dirigida a instal·ladors a la província d'Alacant, que va ser presentada per Sagrament Ortiz, com a representant d'Ecolum. La ponència va tenir lloc dins de la jornada 'Eficiència Energètica en il·luminació interior i exterior', organitzada per la Federació d'Empresaris del Metall de la Província d'Alacant (Fempa), en la qual es van tractar solucions integrals per al foment de l'eficiència energètica, el foment de l'enllumenat intel·ligent i, per descomptat, les obligacions mediambientals que han de complir-se actualment en matèria d'il·luminació.

Imagen

Ecolum va poder mostrar així la problemàtica ambiental actual existent a Europa en relació a l'acumulació de residus i més concretament de RAEE (Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics), i va parlar de les normes europees que regulen la correcta gestió d'aquests residus, i la seva transposició al dret espanyol. En concret, el Reial decret 208/2005, sobre Aparells Elèctrics i Electrònics i la Gestió dels seus Residus, té com a objectius principals: reduir la quantitat i perillositat dels RAEE, fomentar la seva correcta gestió i promoure la seva recollida selectiva.

Així, durant la ponència es va informar als instal·ladors alacantins del treball de la Fundació Ecolum i dels tipus de recollides gratuïtes de residus de lluminàries i rètols lluminosos de les quals poden beneficiar-se.

Empreses o entitats relacionades

Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM)

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades