Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components reúne en Madrid a fabricantes de referencia en este sector

RS Components reuneix a Madrid a fabricants de referència en aquest sector

26/06/2013

26 de juny de 2013

RS Components (RS), marca comercial d'Electrocomponents plc (LSE: ECM),distribuïdor de productes i serveis d'electrònica i manteniment industrial a nivell mundial, va celebrar el passat 12 de juny a Madrid una jornada tècnica sobre eficiència integral en els processos industrials, que va reunir a quatre grans referents del sector d'automatització i control: Schneider Electric, Telemecanique SenSors, Phoenix Contact i Fluke Industrial.

Aquesta jornada és part del programa de seminaris que ofereix RS Components als seus clients a Espanya i Portugal, per informar sobre les últimes novetats i tendències en els sectors que atén. L'any passat va ser el torn de l'eficiència energètica, amb jornades a Madrid, Barcelona i Porto. Aquest any les jornades se centraran també en el tema de l'eficiència, però a nivell operatiu per aconseguir el màxim rendiment de les instal·lacions industrials en l'actualitat.

Imagen

La jornada va donar inici amb la presentació de Schneider Electric i les novetats per millorar l'eficiència dels equips, a través de solucions que permeten perfeccionar l'eficàcia dels sistemes de control i la integració amb la resta de solucions d'automatització. Destaquen els pulsadores sense fils sense bateria i els selectores biomètrics per a un control d'accés mitjançant reconeixement d'empremta dactilar. Tots ells ofereixen els beneficis d'una major integració, seguretat, facilitat d'instal·lació, productivitat i intel·ligència en aplicacions com a manipulació, embalatge, transportadors i ensacadoras, entre unes altres.

Després va ser el torn de Telemecanique SenSors, companyia del Grup Schneider Electric especialitzada en sensors, que va presentar als assistents les claus per disminuir els temps de parada a través de l'ús de sensors plug & play i amb connector integrat, a més d'una guia d'elecció ràpida per a sensors d'ús general. Els atributs estan en la simplicitat i modularidad, així com en la facilitat de selecció, instal·lació i manteniment.

Per la seva banda, Phoenix Contact va mostrar les noves tecnologies i sistemes d'alimentació per a la màxima disponibilitat de les instal·lacions industrials, amb especial enfocament en els sectors petroquímic, automòbil i energies renovables. La seva presentació es va centrar en la importància del sistema d'alimentació dins de l'armari de control, els factors a tenir en compte per a l'elecció d'un millor sistema, com augmentar la fiabilitat i compensar les caigudes de tensió, l'augment de la disponibilitat mitjançant SAIs, la protecció de càrregues mitjançant magnetotérmicos o interruptors electrònics i la distribució del potencial dins de l'armari.

El tancament va estar a càrrec de Fluke i la mesura de la temperatura per a un manteniment eficient. I és que un excés de temperatura o la falta de la mateixa són un clar símptoma de malfuncionamiento d'un sistema i un indicador d'un problema en ciernes. No obstant això, no sempre és possible mesurar la temperatura a través d'un termòmetre de contacte, perquè el cos pot estar en moviment, sotmès a tensió elèctrica o a gran distància. La solució és la tecnologia de mesura de temperatura per infrarojos que capta la radiació infraroja dels cossos i converteix aquest valor en temperatura, permetent realitzar mesures ràpides, fiables i segures. Els assistents van poder conèixer els conceptes essencials i les limitacions d'aquests instruments imprescindibles avui dia per a un manteniment eficaç.

A més de les ponències, els assistents van poder provar de primera mà els productes i aclarir tots els seus dubtes tècnics en una zona de stands disposada per a això. Amb aquesta dinàmica, RS demostra el seu treball conjunt amb els fabricants capdavanters i la seva aposta per la formació i el desenvolupament del sector industrial a Espanya i Portugal.

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

  • Newsletter Electrónica

    23/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis