Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Appa impulsa la geotermia con un código de buenas prácticas y el sello de calidad Geo+

Appa impulsa la geotermia amb un codi de bones pràctiques i el segell de qualitat Geo+

21/06/2013

21 de juliol de 2013

Appa Geotèrmica de Baixa Entalpia pretén promoure un ús eficient i sostenible de la geotermia, així com sensibilitzar a la societat sobre els beneficis d'aquesta tecnologia renovable, a través d'un codi de bones pràctiques i un segell de qualitat, denominat Geo+. Tots dos, codi i segell de qualitat, es creen amb l'objectiu de regular les activitats de tots els associats de la citada secció d'Appa.

L'objectiu fonamental de les citades iniciatives és fomentar el creixement i el desenvolupament dels sistemes basats a la tecnologia geotèrmica a Espanya. Appa també fomentarà la formació professional en aquest sector i oferirà un fòrum per a l'intercanvi d'informació. Si bé l'afiliació a Appa Geotèrmica de Baixa Entalpia compromet als seus associats a adherir-se al Codi de Bones Pràctiques vinculat a l'obtenció del segell, la utilització d'aquest és voluntària i es preveu la suspensió temporal o definitiva del seu ús.

L'obtenció del segell de qualitat Geo+ per part dels socis es farà segons un sistema d'avaluació fiable. Appa Geotèrmica de Baixa Entalpia, a través de la seva Junta Directiva, serà qui ho atorgui i la seva tinença acreditarà el compliment i aplicació empresarial de el ‘Codi’. Aquest indica que les activitats comercials han de desenvolupar-se de manera responsable, competent i honesta i que els associats han de defensar la integritat del sector espanyol de la geotermia.

L'obtenció del segell de qualitat Geo+ per part dels socis es farà segons un sistema d'avaluació fiable
L'obtenció del segell de qualitat Geo+ per part dels socis es farà segons un sistema d'avaluació fiable.
A més, els socis d'Appa Geotèrmica de Baixa Entalpia han de complir les lleis i la regulació nacional, així com acatar les normes i reglaments d'altres organismes reguladors aplicables (comunitats autònomes, ens locals o institucionals, etc.). També implica que els seus associats proporcionaran els seus serveis amb el degut respecte a la seguretat, la salut i el benestar de les comunitats en les quals operen. L'adhesió a el ‘Codi’ comporta presentar informació sobre instal·lacions, que han de complir uns requeriments tècnics de qualitat, seguretat i eficiència energètica; assegurar la formació adequada del personal emprat i disposar d'un segur de responsabilitat determinat.

Per a Iñigo Ruiz, president d'Appa Geotèrmica de Baixa Entalpia, “tant l'adhesió al Codi de Bones Pràctiques com l'obtenció del Segell Geo+ es basen en un compromís d'excel·lència amb el mercat geotèrmic i respon a la necessitat d'obtenir millores substancials en els nivells d'operació, servei i seguretat per a les entitats i el mercat geotèrmic espanyol”.

El ‘Codi’ contempla sancions, un servei de reclamacions i la possible designació d'un Comitè de Conflictes amb potestat per arbitrar o realitzar activitats de vigilància ocasionals relacionades amb la bona utilització del distintiu Geo+.

El Codi de Bones Pràctiques ha estat aprovat per la Junta Directiva d'Appa Geotèrmica de Baixa Entalpia i els seus principis seran revisats i actualitzats anualment a fi d'adequar-los a les necessitats de l'organització i a la seva relació amb el mercat i grups d'interès, sempre sota la premissa de la millora contínua.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis