Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Oettinger analizará posibles infracciones del Gobierno español en materia de renovables

Oettinger analitzarà possibles infraccions del Govern espanyol en matèria de renovables

18/06/2013

18 de juny de 2013

El comissari europeu d'Energia, Günther Oettinger, s'ha compromès a mantenir una línia de diàleg i col·laboració amb els diferents agents implicats del sector renovable espanyol per analitzar detalladament les infraccions del dret europeu en les quals hagi pogut incórrer el Govern espanyol a l'hora de regular en matèria de renovables. Les eventuals infraccions es refereixen a l'incompliment de les directives europees de renovables, eficiència energètica i canvi climàtic o alguns principis jurídics de la Unió Europea. El comissari va fer l'oferiment a una delegació del sector eòlic europeu i espanyol amb la qual va tenir una reunió el dijous 13 de juny a la tarda a Brussel·les.
La delegació, encapçalada pel director executiu de la patronal europea eòlica (EWEA), Thomas Becker...
La delegació, encapçalada pel director executiu de la patronal europea eòlica (EWEA), Thomas Becker, el director general de l'Associació de Productors d'Energies Renovables-APPA, Jaume Margarit, i el president de l'AEE, José López-Tafall.
El sector eòlic espanyol ha estat un exemple d'integració i competitivitat, amb un mercat que ha comptat amb inversions de companyies productores i de serveis de tota Europa. Tant companyies espanyoles com a europees han fet grans inversions en fàbriques i instal·lacions eòliques a Espanya, que ara es veuen seriosament compromeses pels canvis regulatoris.

En aquest sentit, les mesures aprovades en el Reial decret Llei 2/2013 constitueixen un seriós cop als esforços espanyols i europeus per promoure l'energia eòlica i van en contra dels objectius del paquet d'energia i canvi climàtic de la UE, la Directiva sobre Energies Renovables (2009/28/CE) i les recents Recomanacions realitzades per la Comissió Europea.

APPA vol destacar que les mesures adoptades han estat justificades pel Govern espanyol com un instrument per atallar l'actual dèficit de tarifa elèctric a Espanya, un problema que ha estat creat per les decisions preses per l'Executiu al llarg dels últims anys i que l'actual Govern pretén resoldre en pocs mesos sense dialogar amb els diferents agents interessats.

Per això, APPA vol subratllar la seva disposició a participar en un diàleg amb tots els agents implicats per tractar de trobar la millor manera d'abordar la reforma del sector energètic espanyol i donar amb una solució estructural al dèficit de tarifa elèctric.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Productores de Energías Renovables

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis