Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ecolum participó en Graphispag.digital junto con Aserluz

Ecolum va participar en Graphispag.digital juntament amb Aserluz

03/05/2013

3 de maig de 2013

La Fundació Ecolum ha participat, juntament amb Aserluz (Associació Espanyola d'Empresaris de Rètols Lluminosos i Indústries Afins), en la fira Graphispag.digital 2013, Saló Internacional de la Indústria i Comunicació Gràfica, que va tenir lloc a Barcelona del 17 al 20 d'abril.

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona va presentar les últimes novetats per a les empreses gràfiques i sectors afins, mitjançant la celebració simultània de Graphispag.digital i Sonimagfoto&Multimèdia, salons pels quals han passat aquests dies aproximadament 20.000 visitants.

Aserluz va estar present en aquest esdeveniment per informar i assessorar a les empreses de rètols sobre les novetats en el sector. De la mateixa manera, Ecolum va acompanyar a Aserluz amb l'objectiu d'informar sobre el Reial decret 208/2005 sobre aparells elèctrics i electrònics i la gestió dels seus residus, assessorant a les empreses fabricadores de rètols lluminosos sobre les obligacions que estableix aquesta normativa com, per exemple, la seva inscripció en el Registre de Productors d'Aparells Elèctrics i Electrònics del Ministeri d'Indústria (REI-RAEE) o la declaració dels productes que posen al mercat. A més, Ecolum va ampliar informació sobre les opcions de recollida gratuïtes que posa a la disposició dels usuaris, els nous projectes que està desenvolupant per millorar el servei que reben les empreses adherides, entre altres aspectes d'interès.

Així mateix, Patricia Herrero, directora d'Operacions d'Ecolum, va liderar la trobada 'Reciclada dels rètols desmuntats: una obligació legal', on va exposar les novetats del sector en relació amb la gestió dels residus de rètols lluminosos i aparells afins i va intercanviar diferents opinions i inquietuds amb empreses del sector.

Ecolum valora positivament el seu pas per Graphispag.digital posat que és una forma d'apropar el treball de la Fundació a les empreses del sector, conèixer les seves necessitats i ajudar-los a complir amb les seves obligacions legals d'una manera senzilla, reforçant el seu compromís amb el sector.

Empreses o entitats relacionades

Fundación para el Reciclaje de Aparatos de Iluminación (ECOLUM)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    03/09/2024

  • Newsletter Electrónica

    30/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis