Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La IX edición de la Feria Internacional de Energía y Medio Ambiente supera sus expectativas

La IX edició de la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient supera les seves expectatives

Redacció QU01/04/2005

Genera va doblar el nombre de visitants en la seva última edició

Més de 7.000 professionals van acudir a la fira, el que suposa un increment de gairebé un 50 per cent respecte a l'anterior edició. Així mateix, el nombre de visitants estrangers, procedents de 38 països, va créixer un 42 per cent.
Imagen
Imagen
Segons xifres de l'organització, el nombre de professionals que van assistir a Genera 2005, el passat mes de febrer, va ascendir a 7090, xifra que reflecteix un increment del 49,26 per cent respecte a l'edició anterior.

Així mateix, el nombre d'estrangers que van visitar la Fira d'Energia i Medi Ambient celebrada a Madrid, procedents de 38 països, va créixer un 41,42 per cent. Un percentatge que es va assolir fonamentalment per l'elevat nombre de visitants procedents de Portugal, Alemanya, Itàlia, França i Regne Unit.

Genera, en la seva novena edició, ha millorat el seu abast territorial després de rebre un major nombre de professionals procedents de les 17 comunitats i les dues ciutats autònomes d'Espanya, Ceuta i Melilla. D'aquesta manera, el nombre de visitants autonòmics se situa en primer lloc representant un 52 per cent sobre el total.

El notable augment de l'assistència que Genera 2005 ha experimentat en aquesta edició ha vingut propiciat per les visites dels més de 24.000 visitants registrats en Climatització 2005, Saló Internacional de l'Aire Condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració, que novament es va celebrar de manera simultània.

Igual que en anteriors edicions, Generalitat ha servit d'escenari per al desenvolupament d'extens programa d'activitats i Jornades Tècniques que han completat la fira centrant gran part dels seus continguts en l'eficiència energètica i l'interès mediambiental.

En aquest sentit, les Jornades han comprès la celebració del Fòrum Internacional Energia i Ciutat Sostenible, organitzat per Enerclub (Club Espanyol de l'Energia) i el IDAE (Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia) en el qual van tenir lloc cinc seminaris que van tractar diversos aspectes institucionals, econòmics, tècnics, socials i mediambientals del futur desenvolupament de l'energia en el marc de la sostenibilitat global.

Empreses o entitats relacionades

Instituto para La Diversificación y Ahorro de La Energía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades