Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Matelec 2012 y Fenie organizan el I Foro Hispano-Guineano para la Eficiencia Energética

Matelec 2012 i Fenie organitzen l'I Fòrum Hispà-Guineano per a l'Eficiència Energètica

02/10/2012

2 d'octubre de 2012

Matelec, Saló Internacional de Solucions per a la Indústria Elèctrica i Electrònica, organitzat per Ifema i que se celebrarà del 23 al 26 d'octubre de 2012, en la Fira de Madrid, convoca al costat de la Federació Nacional d'Empresaris d'Instal·lacions Elèctriques i Telecomunicacions d'Espanya, Fenie, l'I Fòrum Hispà-Guineano per a l'Eficiència Energètica, que se celebra els dies 1 i 2 d'octubre, a la capital Malabo.

Segons Francisco Paramio, president de Fenie, l'objectiu d'aquest fòrum és reunir als principals experts d'Espanya i Guinea Equatorial en matèria d'energia per facilitar l'intercanvi de coneixements entre els professionals del sector i buscar una forma de desenvolupament consensuada en matèria d'energia, a favor de l'ús i aplicació de les energies renovables, l'eficiència energètica i les energies netes amb zero emissions. Però sobretot, l'esdeveniment persegueix buscar socis locals per a la internacionalització de les empreses espanyoles.

La inauguració del Fòrum compta amb la presència de l'ambaixador d'Espanya a Guinea Equatorial, Manuel Gómez Acebo; el ministre de Mines, Indústria i Energia de Guinea Equatorial, Gabriel Mbaga Obiang Lima; el president de la Cambra de comerç de Malabo, Gregorio Boho Camo; el president de Fenie, Francisco Paramio, i el director de Matelec, Raúl Calleja.

Les ponències que es presenten durant la primera sessió aborden la gestió energètica en les Administracions locals, a càrrec del Ministeri de Mines guineano; l'estructura dels mercats elèctrics internacionals i riscos associats, per Antonio Colino, de Fenie Energia, i l'eficiència energètica i el paper de l'empresa instal·ladora: l'assessor energètic, que exposa Isabel Reija, també de Fenie Energia.

Durant la segona jornada, el programa gira entorn d'Energies renovables a Guinea Equatorial, una aposta present amb la intenció del futur, que presenta el Ministeri d'Indústria guineano; L'arbitratge comercial com a solució extrajudicial de conflictes entre empreses, que explicarà Luis Padró, de la Cambra de comerç de Las Palmas de Gran Canària, i Ciutats energèticament sostenibles, Instal·lacions de petita potència per autoconsumo, a càrrec de Francisco Paramio.

Durant les dues jornades, hi haurà sessions de tarda dedicades a trobades empresarials Espanya-Guinea Equatorial, amb la finalitat d'estrènyer llaços comercials entre tots dos països.

Empreses o entitats relacionades

Federación Nacional de Empresarios de Instalaciones Eléctrica y Telecomunicaciones de España (Fenie)
Matelec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    08/10/2024

  • Newsletter Electrónica

    01/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis