Iberfluid Instruments, S.A. - Vàlvules de comporta

Vortex

Vàlvules de comporta: per a productes abrasius

Fotografia de Vàlvules de comporta
Iberfluid Instruments, de la mà de la seva representada Vortex Valves, introdueix un model a la seva sèrie de vàlvules de comporta, que a més de mantenir la robustesa característica de les “Aggregate Gate” de Vortex, incorpora uns segells de molt alta estanqueïtat. Aquest disseny, és la solució ideal per a productes abrasius que inclou des de qualsevol tipus de graneles, fins a carbó, pols de metall o de minerals, fins a 400 °F (204 °C) .

La comporta queda instal·lada sobre un cos d'acer al carboni i està disponible en grandàries estàndard de 6 "a 30" (100 mm a 750 mm) i geometries quadrades i rectangulars de fins a 72 "(1,8 m) i superiors. Altres característiques que permeten a la vàlvula tancar, fins i tot a través d'una columna de producte, són el seu disseny bisellat, el seu lamina resistent a l'abrasió i el seu receptor a la zona de tancament.

Les característiques de “càrrega dinàmica” dels segells, compensa i prevé la fugida de producte cap a la coberta de la comporta. Aquests segells són de fàcil substitució sense necessitat de retirar la vàlvula de servei. La comporta és fàcilment accessible i incorpora corrons d'acer temperat ajustables en lloc de simples guies de la fulla per assegurar un manteniment adequat dels segells positius.

L'adaptació de la comporta a un sistema ja existent, és de fàcil realització gràcies a una àmplia selecció de controls de posicionament, limit switches i bridas. La vàlvula també ofereix una gran varietat d'alternatives per donar cabuda a diferents de rangs de temperatura, humitat, nivells de corrosió i ambients explosius.

Les vàlvules de comporta Vortex disposa diverses opcions d'actuació - elèctrica, hidràulica, pneumàtica, de cadena, i de volant. Les característiques inclouen corrons d'acer temperat, greixadors, interruptors de muntatge lateral, contactes en acer al carboni, transicions d'entrada / sortida, connexions segellades, etc.