Iberfluid Instruments, S.A. - Altres vàlvules

Iberfluid

Vàlvules Iris: amb sistema de tancament de reduïdes dimensions

Fotografia de Vàlvules Iris
Iberfluid Instruments de la mà del seu representada Vortex Valves disposa d'una línia de vàlvules Iris amb un sistema de tancament de reduïdes dimensions.

El dispositiu incorpora una maneta compacta per al control, tancament, o mesurament de flux per a pols poc o no abrasiu, granulats o pellets de mida petita en aplicacions de cabal per caiguda lliure. Aquest nou dispositiu, permet que la vàlvula compacta Iris sigui ideal per a aplicacions amb IBC s (contenidors per a granel). Aquestes vàlvules també estan disponibles amb acoblaments ràpids per a aplicacions en indústries farmacèutiques.

El disseny patentat de vàlvula Iris que proposa Iberfluid, compta amb diverses posicions de bloqueig, anells de control en acer inoxidable, i maneta del mateix material, per minimitzar problemes de visualització i protegir a l'operador. La tela del sistema de tancament de la vàlvula Iris, proporciona un segellat hermètic, una adequada barrera per al producte i un orifici sense obstruccions. Aquestes, són característiques fonamentals per mantenir la neteja i evitar fuites de producte des de les parts actuades ia través de la vàlvula fins a l'atmosfera. Les mànigues tenen un cost reduït, són fàcilment reemplaçables i ideals per al tancament de materials delicats o trencadissos. Vortex disposa de models des de 4 "a 18" (100 mm a 450 mm).

Un disseny amb un mecanitzat precís, assegura una actuació suau de tots els components de la vàlvula i un correcte segellat de les connexions brides. De la mateixa manera, el disseny compacte, una robusta configuració en alumini i una ràpida actuació converteixen la vàlvula Iris en una opció ideal per als tancaments en sacs, big-bags i tremuges.

Vortex Valves proposa una vàlvula de cost reduït que permet incrementar la producció de la instal·lació. Adaptar la vàlvula als requeriments del sistema, es realitza d'una manera senzilla, gràcies a la gran varietat de dimensions, materials del cos i les juntes, teles de les mànigues i dissenys de muntatge.

Durant més de 30 anys, Vortex Valves ha proporcionat vàlvules de tipus comporta, diversores i Iris de gran qualitat per al maneig de sòlid com de pols sec en transports per gravetat o buit en aplicacions de fase densa i diluïda. Les vàlvules estan dissenyades per a una alta fiabilitat, durabilitat I fàcil manteniment; oferint solucions provades a problemes de maneig i processament de producte. Les vàlvules poden ser totalment customitzades, gràcies a un adequat departament de disseny que permet resoldre aplicacions individuals o instal·lacions especials.