Safer Instrumentación, S.L. - Equips per a assaig elèctric i electromagnètic

EuroSMC ETP-1

Unitat de mesura per a assajos de transformadors: per a transformadors monofásicos i trifàsics

Fotografia de Unitat de mesura per a assajos de transformadors
La unitat ETP-1 de mesura d'assaig per a transformadors, d'EuroSMC, representada per Safer Instrumentació, S.L., és una unitat automàtica per a la realització de mesures en transformadors monofásicos i trifàsics de potència i de mesura de tensió.

Mesura des de la relació de transformació real i teòrica per a cada posició del regulador fins a les potències i corrents de buit, referides a la tensió d'assaig. També mesura la polaritat i realitza càlculs automàtics segons el grup de connexió.

La seva connexió és guiada segons el grup de connexió per evitar errors per conexionado. Permet la selecció del nombre de posicions del regulador a mesurar. A més, l'ordinador va indicant en pantalla la posició del regulador que s'ha de mesurar a cada moment.

La mesura trifàsica va commutant automàticament entre fases per a una mateixa posició del regulador. Representa de forma gràfica i en temps real el senyal de corrent de buit equivalent a la tensió de prova, al mateix temps que mostra els possibles defectes en el paquet magnètic. El temps d'assaig per posició del regulador és inferior a 10 s per a les tres fases, amb un rang de mesura de relació de transformació des d'1:1 a 3.000:1.

És una eina senzilla de manejar i ràpida en la mesura, amb una gran potència a l'hora d'obtenir resultats organitzats, de tal forma, que el seu posterior tractament sigui immediat en qualsevol suport (escrit o informàtic). Així, permet ser utilitzada per als controls de qualitat de fabricació, per a la recepció d'equips nous o reparats, com localizador de problemes en tasques de manteniment, etc.

L'ETP-1 és un equip completament controlat per ordinador i se subministra amb el seu programari associat, que pot ser instal·lat en qualsevol PC incorporant un RS-232.