Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A. - Altres tipus d'hivernacles

Umbráculos multicapilla i plànols: protecció al cultiu mitjançant la seva coberta de malla

Fotografia de Umbráculos multicapilla i plànols
Els umbráculos són les estructures més simples destinades a proporcionar una lleugera protecció al cultiu mitjançant la seva coberta de malla. El seu ús se centra principalment per a la producció de planta ornamental d'exterior, flor i verd de cort.

La malla d'ombrejo, del tipus monofilamento o tèrmica pot recobrir per complet l'estructura o únicament el sostre, segons les necessitats del client.

Les estructures disponibles per a creació d'umbráculos, per a aclimatació de planta o cultiu a l'aire lliure, són el reticle pla modelo ‘T’ i el model ‘P-8’ amb cobertes flexibles de malla.

El model ‘T’ es caracteritza per posseir una coberta plana, amb pilars cada 4 m (‘T-4x4’) o 5 m (‘T-5x5’), tant frontalment com lateralment. L'altura dels pilars depèn del cultiu a protegir i oscil·la entre els 3 m d'altura estàndard i els 7 m que pot arribar a tenir per poder albergar palmáceas.

El model ‘P-8’ amb coberta de malla també compleix les funcions d'umbráculo, amb la particularitat de la facilitat de reconversió a hivernacle de cultiu únicament mitjançant el canvi de coberta a plàstic flexible i fins i tot rígid. A més, el model ‘T-4x4’ és fàcilment convertible a el ‘P-8’ mitjançant la instal·lació de pilars i arcs cada 2 m, fet que destaca la versatilitat dels productes Ininsa.