Gardena - Accessoris per a mànegues i conduccions de reg

Gardena

Terminals de reg: s'adapten a les necessitats de tots els usuaris

Fotografia de Terminals de reg
Gardena ofereix una completa gamma de terminals de reg, realitzats en materials d'alta qualitat, que es distingeix per adaptar-se a les necessitats de tots els usuaris.

· La gamma Classic, amb productes compactes i pràctics, és ideal per a la seva utilització en jardins petits i terrasses. Els seus components en plàstic tou, afavoreixen l'agarri.

· Els models Comfort són summament còmodes, gràcies al seu disseny ergonòmic i als seus components en plàstic tou, que proporcionen un agarri summament agradable al tacte. Ideals per a jardins de grandària mitjana, ofereixen un pràctic ajust de les funcions.

· La gamma Premium, de disseny ergonòmic i modern, és un equipament que proporciona tant plaure com a qualitat. Per a jardins de grandària mitjana i gran, els seus productes mostren una aliança perfecta de components en plàstic tou per un agarri perfecte, i peces metàl·liques, per a una major resistència i robustesa. Els seus elements presenten un repartiment optimitzat del pes, per a un ús totalment confortable.

Pistoles multichorro ideals per regar o netejar amb suavitat, pistoles de reg multifuncionales, per a qualsevol tasca de reg o neteja, fusells de reg per regar i netejar en llocs alts o de de difícil accés… fins i tot un fusell de reg per al reg localitzat de tests alts o plantes penjants, que té en compte els diferents tipus de plantes i les diferents grandàries de tiestos: Gardena disposa de tot el necessari per adaptar-se i donar solució a l'estil de reg que cadascun necessita.