Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A. - Taules de cultiu

Taules de cultiu: fixes, mòbils i robotitzades: d'estructura galvanitzada en calenta

Fotografia de Taules de cultiu: fixes, mòbils i robotitzades

Les taules de cultiu i exposició de fabricació pròpia són la resposta eficaç a una demanda per part de diversos col·lectius professionals, com són semilleros, vivers ornamentals i centres de jardineria. Es caracteritzen per l'estructura galvanitzada en calenta i el sistema de muntatge mitjançant una sola clau convencional. Els diferents tipus de taules permeten triar el model més adequat en funció de la seva aplicació.

Les taules fixes proporcionen una altura ideal de treball per aconseguir la màxima eficàcia i producció. Ideals per a la presentació i exposició en centres de jardineria i grans superfícies especialitzades. Les taules mòbils són la millor elecció per obtenir un òptim aprofitament de l'espai disponible i màxima flexibilitat de treball en hivernacles de producció, en adaptar-se les seves mesures i distribució a les dimensions de l'hivernacle.

Les taules transportables permeten la màxima adaptació a les dimensions de la instal·lació, i són la millor elecció per gestionar la logística entre hivernacles, umbráculos i exteriors mitjançant una estructura de trens hidràulics o carros manuals.

Aquest model és indispensable per a vivers que produeixin un gran nombre de plantes en cultiu homogeni i que necessitin desplaçar-les durant una o diverses fases del creixement.

Les diferents opcions en fons com mallazo, poliestirè expandit (fons per a calefacció) i poliestirè d'alt impacte (HIPS, fons per subirrigación), permeten adequar la base de les nostres banquetas als requisits tant de cultiu com a tècniques a emprar. Gran ventilació, reg per inundació, sistema de recirculació d'aigua i calefacció són algunes de les seves aplicacions.