IFM Electronic, S.L. - Controladors d'alarmes i sistemes de monitoratge

Supervisió d'impulsos i senyals estàndard: senzillesa d'ajust i programació

Fotografia de Supervisió d'impulsos i senyals estàndard

Ifm electronic ofereix una gamma de sistemes d'avaluació d'impulsos dins de la família de productes ‘ecomat 200’. El camp d'aplicació abasta des de la simple supervisió de parades de màquines o la protecció antibloqueo d'una cinta transportadora, passant pel control del nombre màxim de revolucions en motors eòlics i la supervisió de lliscament en acoblaments, fins al control d'adreça, per exemple, en bombes bessones amb vàlvules de retenció.

També estan disponibles una àmplia varietat de dispositius per al muntatge sobre carril DIN, així com dissenys compactes en carcassa metàl·lica M30.

La gamma engloba també dispositius d'integració en panells de control controlats mitjançant processador per a la visualització del nombre de revolucions, velocitats, temps d'execució i nombre de peces.

També estan disponibles comptadors electrònics amb preselecció per al registre del nombre de peces o el mesurament de longituds, així com relés electrònics temporitzadors.

Tots els dispositius es caracteritzen per la seva elevada fiabilitat i el seu senzill maneig. Independentment del PLC, mostren els estats de funcionament o assenyalen els errors, la qual cosa contribueix a reduir els temps de parada de màquines i les interrupcions de producció.

Entre les seves característiques destaquen: senzillesa d'ajust i programació, diverses sortides, tals com relé o transistor, multifunció: diverses funcions en un sol dispositiu, uncions de sortida configurables i muntatge senzill sobre carril DIN.

Ifm electronic ofereix els següents sistemes d'avaluació:

Control de velocitat / nombre de revolucions

Controladors de parades de màquines

Controladors de lliscament / sincronització

Controladors d'adreça

Convertidors de freqüència-corrent

Displays

Comptadors

Controladors SSI

Amplificadors de commutació

Relés multifunció