Branson Ultrasonidos, S.A.E. - Soldadores de plàstic per ultrasons

Serie 2000 t/ae

Sistemes d'assemblatge per ultrasò

Fotografia de Sistemes d'assemblatge per ultrasò
Amb els sistemes d'assemblat per ultrasò 2000 t/ae Branson estableix nous patrons de referència per als usuaris que treballin en règim de “temps”.

Els sistemes es poden subministrar en les variants de freqüència de 20 kHz, 30 kHz i 40 kHz. Els nous generadors ofereixen unes potències nominals superiors en totes les freqüències: les unitats de 20 kHz amb 1100, 2200 i 3300 watts, les unitats de 30 kHz amb 1550 varis i les unitats de 40 kHz amb 800 watts.

Entre les característiques més rellevants de la sèrie 2000 t/ae destaca el seu generador digital, règim de treball en funció del temps i ajust digital de l'amplitud. Es troba disponible en tres freqüències.

Té un nou interfície de l'usuari amb pantalla fluorescent de buit de quatre línies, un control d'amplitud integrat, missatges d'alarma autèntics, que no són codis d'avaria, autodiagnòstic i autocontrol, diagnòstic integral de freqüència i memòria amb presentació de barres, memòria no volàtil dels paràmetres del cicle, desconnexió integrada per contacte metàl·lic, tret anticipat seleccionable, interfície d'impressora, codi d'accés i funció de protecció del codi d'accés.

A més, la construcció digital realitzada de forma integral ofereix considerables avantatges per a l'usuari en comparació de components analògics.

L'Autoscan és la identificació dels paràmetres de comandament o de la capacitat de ressonància del conjunt oscilante.

Adaptació flexible a l'aplicació: ampliació de la gamma mitjançant programari específic de l'aplicació.