IFM Electronic, S.L. - Detectors òptics de posició (fotocèl·lules, etc.)

Sistema réflex amb histèresi de commutació reduïda: permet la detecció d'objectes transparents i el mesurament de distància

Fotografia de Sistema réflex amb histèresi de commutació reduïda
El recompte d'ampolles i vidre o la supervisió fiable de trencaments de film transparent es pot dur a terme sense dificultats amb els sistemes réflex especialment concebuts per a aquesta fi.

Per a la detecció específica d'objectes transparents, ifm disposa d'un sistema réflex amb histèresi de commutació reduïda. Gràcies al seu principi de funcionament, els sistemes réflex tenen l'avantatge que el feix de llum ha de travessar dues vegades l'objecte que es va a detectar. Aquesta circumstància provoca l'amortiguamiento suficient per poder detectar un objecte transparent de forma segura. Mitjançant la tecla Teach s'efectua un ajust precís.

Gràcies al perfeccionament de la tecnologia PMD (Photonic-Mixer-Device), és possible dur a terme mesuraments de distància amb precisió mil·limètrica en aplicacions amb gran abast i mitjançant una fotocélula làser.

El sensor làser efector pmd funciona segons el mètode del temps de propagació de la llum: l'element emissor emet un feix lluminós que es reflecteix sobre l'objecte i que torna a l'element receptor. El temps de propagació de la llum que ha estat mesurat representa la distància entre el sensor i l'objecte.

Algunes de les seves característiques tècniques són: sistemes fotoelèctrics de gran qualitat per a diverses aplicacions, estupenda relació entre preu i prestacions, sensor làser de distància extremadament compacte amb 10 m d'abast, sensor per a la detecció d'objectes transparents (PET, vidre, film transparent, etc) i àmplia varietat de components de fixació per a una instal·lació senzilla i segura.