Branson Ultrasonidos, S.A.E. - Soldadores de plàstic per ultrasons

Branson Ultrasplice 40

Sistema d'entroncaments per ultrasons de 40 Khz: permeten a l'operador una alimentació fàcil de cables sobre l'àrea de soldadura

Fotografia de Sistema d'entroncaments per ultrasons de 40 Khz
L'Ultrasplice 40 de Branson uneix cables de forma ràpida i fiable, amb el màxim maneig. Empalma cables en línia fins a calibre 4 #16 AWG o una secció total de 6 mm quadrats.

L'entroncament per ultrasons obté una connexió elèctrica excel·lent enfront d'unions per compressió/enfili, soldadura d'estany o soldadura per resistència i ofereix estalvis en el consum d'energia, elimina materials consumibles i garanteix una vida més llarga de l'eina.

Fàcil operació:

L'ergonòmic disseny d'Ultrasplice 40 li permet a l'operador una alimentació fàcil de cables sobre l'àrea de soldadura.

Un mecanisme de recol·lecció posiciona els cables amb precisió i captura els cables per garantir una soldadura d'alta qualitat.

Normalment, una soldadura es completa en menys de mig segon.

Com els ultrasons no generen calor, els cables poden manejar-se immediatament després de ser soldats. Ultrasplice 40 es pot usar pel wire tipping (solidificació dels filaments finals dels cables).

Aquest procés és especialment útil per evitar que es deshilachen els cables quan han d'endollar-se en un connector. El filferro es col·loca a l'àrea de soldadura i s'activa l'Ultrasplice 40 per recollir els fils i soldar-los en una configuració precisa. L'Ultrasplice 40 es munta fàcilment en una màquina automatitzada per a una automatització total del procés de tipping. L'índex de producció en la manera automatitzada pot aconseguir fins a de 60 peces per minut. La resistent construcció d'aquest sistema i la vida llarga de l'herramientahace de l'Ultrasplice 40 el mètode perfecte pel tipping de cables.