Saumell Automatismos Industriales, S.L. (S.A.I., S.L.) - Altres tipus d'equipament per a acabats i tintura

Tonello Ecospray Robot ESR-2P

Roceadora de productes: màquines per oferir l'aspecte “usat” a una peça

Fotografia de Roceadora de productes
El sistema Ecospray Robot de Tonello model ESR-2P ve equipat amb robot de roceado que inclou la programació punt a punt.

És una instal·lació projectada i construïda per rocear en jeans, jaquetes, camises, etc., diversos productes com cloroderivantes, pigments i resines.

La instal·lació completa d'aquesta màquina comprèn un robot antropomorfo projectat i construït exclusivament per realitzar operacions de vernissat i roceado. Est podrà tenir la programació punt a punt. També inclou un sistema de roceado compost per una sèrie de pistoles cadascuna de les quals està alimentada per una bomba i posseeix reductor de pressió (riduttore de pressione) i càmera d'expansió compensadora (palmone compensatore).

A més té una cabina d'aspiració tipus vetllo d'aigua frontal amb cel filtrante. L'abatiment de l'oversplay es realitza en 4 estadis, és a dir, amb el vel d'aigua una sèrie de filtres antintasimento, un filtre en fibra de vidre tipus “paint-stop” i un control per a-gotes. Finalment inclou un sistema de moviment de les peces que és del tipus a doble maniquí rotatori, que permet a l'operari realitzar les operacions de carregat i descarregat de les peces per tractar, mentre que el robot treballa.

Els maniquís tenen les següents característiques: obertura i tancament autocentral; inflat i desinflado automàtic regulable; cada maniquí pot prendre 4 posicions, és a dir, que pot girar de 90 en 90 graus. D'aquesta manera es podran rocear no només les parts anteriors i posteriors de les peces, sinó també els costats de les mateixes.

Les dimensions de la màquina són: d'altura 3.000 mm, d'ample 4.650 mm i de profunditat 5.800 mm.