Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Robots per paletitzar

Motoman MPK2F - 5

Robots de 5 eixos i alta velocitat: per picking

Fotografia de Robots de 5 eixos i alta velocitat
El MPK2F - 5 és un robot de 5 eixos i alta velocitat per picking que proporciona una fiabilitat i prestacions superiors per a la manipulació d'aliments, picking, empaquetat i altres aplicacions de manipulació que requereixen una alta velocitat.

El seu disseny de braç compacte i prim li permet arribar a espais reduïts i el braç buit permet que els cables i les mànegues puguin instal·lar-se internament al llarg del mateix.

El MPK2F - 5 té una capacitat de càrrega de 5 kg i és controlat mitjançant el controlador compacte FS 100. És apte per al rentat amb aigua (nina i cos) per a aplicacions on treballar en un ambient net és un factor important.

Les seves ràpides velocitats i acceleracions axials redueixen el temps de cicle i incrementen la productivitat. L'alta velocitat de la nina (2.000 graus per segon) proporciona una màxima productivitat fins i tot quan les peces han de ser rotadas més de 90 graus.

Avantatges:

- El robot està preparat amb 'wash-down' (IP67) en nina i cos, per a aplicacions on treballar en un ambient net és un factor important.

- Estalvi d'espai per la seva reduïda grandària.

- Robot d'alta velocitat que augmenta la productivitat, fins a 133 picks/minut.

- Reducció de les interferències i del manteniment i facilitat de programació gràcies a la nina hueca on va instal·lat el cablejat a través del braç.

- Visió i conveyor tracking opcionals.

Dades tècniques:

- Eixos controlats: 5.

- Càrrega útil: 5 kg.

- Abast màxim: 900 mm.

- Repetibilidad: +- 0,5 mm.

- Pes: 72 kg.

- Alimentació: 1,5 kV.

- Opció de muntatge: sòl, paret, sostre.

- Apropiat per a manipulació, empaquetat i pick and plau.