Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Robots antropomòrfics

Motoman

Robot d'alta velocitat: compacte, potent i econòmic

Fotografia de Robot d'alta velocitat
EL MH5 de Motoman és un robot de 6 eixos compacte i d'alta velocitat que ofereix un rendiment superior en diferents aplicacions, com l'embalatge, la manipulació, la càrrega/descarrega de maquina eina, el colat i el segellat, on es requereix versatilitat.

El seu disseny compacte permet un màxim rendiment utilitzant el mínim espai i el cablejat i les mànegues guiades per l'interior maximitzen la fiabilitat del sistema.

El model MH5 disposa d'un radi d'abast de 706 mm i una repetitibilidad de 0.02 mm.

El robot d'abast estès MH5L posseeix un radi d'abast de 895 mm per a aplicacions que requereixen un espai de treball més gran.

La seva capacitat de càrrega útil de la nina és de 5 kg.

Brinda opcions de muntatge en sòl, paret o sostre.

El seu disseny compacte permet un màxim rendiment utilitzant el mínim espai. Està característica juntament amb el sensor de col·lisió incorporat permeten el control de fins a 8 robots treballant junts per optimitzar la productivitat.

La gamma de robots Motoman DX té nous i millors robots per a tot tipus d'aplicacions i són controlats pel nou sistema de control DX100 que presenta les següents característiques:

Control multi robot patentat (fins a 8 robots / 72 eixos)

Connexions en la part posterior de la unitat de control per optimitzar l'espai interior

Processament més ràpid i alt rendiment

Reducció del temps d'aprenentatge

Proporciona fins a un 25% d'estalvi d'energia

Consola de programació amb multi pantalla customizada, connexió USB, pantalla color LCD de 5,7” tàctil i ampliació d'instruccions per a programació d'alt nivell.