Redex Spain, S.L. - Reductors i variadors de velocitat

Redex TwinKRPX

Reductors planetaris: per a columnes mòbils i pòrtics

Fotografia de Reductors planetaris
Reductors planetaris d'altes prestacions de Redex Andantex per a aplicacions pinyó-cremallera en màquines de columna i de pòrtic.

La solució TwinKRPX, formada per dos reductors planetaris, elimina el joc en el sistema mitjançant precarga elèctrica i facilita la integració i el disseny de muntatge a banda i banda de l'estructura mòbil de la màquina. L'exclusiu disseny de carcassa de ferro colat i grafit esferoïdal, l'estructura del qual ha estat calculada per elements finits, ha estat concebut per proporcionar una ultrarígida connexió amb l'estructura de la màquina. Aquesta solució evita en uns casos la necessitat de dissenyar, mecanitzar i integrar una peça de fixació del reductor mitjança a l'estructura de la màquina, que en ocasions afebleix la rigidesa de l'accionament, i en uns altres alleugerir el disseny del carro que necessitava una extensió a banda i banda de la bancada de la màquina per instal·lar cada reductor. D'altra banda, aquest nou desenvolupament elimina qualsevol risc de muntatge incorrecte i possibles flexions del sistema en els becs d'acceleració, resultant al mateix temps rendible en termes econòmics, en simplificar el disseny d'integració i el muntatge en màquina.

Els reductors KRPX estan equipats amb el ja conegut disseny de pinyó de sortida integrat en el sistema planetari i suportat per rodaments de contacte angular precargados i notablement sobredimensionats localitzats el més a prop possible del punt de càrrega del pinyó. Aquest disseny redueix enormement la flexió radial, un factor responsable del 60% de la deformació total del pinyó. Com a conseqüència, l'accionament aconsegueix aconseguir la major rigidesa lineal del mercat (fins a 333.000 N/mm). El resultat és uns valors de KV en la màquina inigualables per altres accionaments del mercat que permeten aconseguir els més alts nivells de precisió i dinàmica, possibilitant desplaçar càrregues més pesades amb majors acceleracions.