Iberfluid Instruments, S.A. - Mòdems, radiomòdems i altres equips de transmissió de dades

IWAP201A

Punts d'accés: per a zones classificades

Fotografia de Punts d'accés
Iberfluid complementa la seva gamma de punts d'accés per a zones classificades amb el dispositiu IWAP201A. El llançament d'aquest mòdul, permet disposar d'una solució robusta (carcassa en acer inoxidable AISI316) per cobrir aplicacions en zones potencialment explosives i amb ambients humits i corrosius.

Amb capacitat d'operació a 2,4 GHz o 5 GHz, l'IWAP201A està equipat amb un mòdul individual fàcilment configurable. Alternativament disposa de sistemes de protecció davant descàrregues elèctriques, sistemes de condicionament tèrmic i diferents opcions quant al tipus d'antena a utilitzar.

La flexibilitat en la configuració d'aquest tipus de mòduls, inherent en tots els equips que Extronics proposa, permet al client aconseguir la solució més adequada per a la seva aplicació, ja sigui en indústries químiques, petroquímiques, farmacèutiques o alimentàries. L'IWAP201A pot ser utilitzat de la següent forma:

Utilitzat en manera punt d'accés, permet crear una xarxa sense fil industrial 802.11 per connectar dispositius portàtils tals com a PDA’s, PC’s portàtils o registres de tag’s actius WIFI RFID.

Utilitzat com a node, la unitat pot gestionar qualsevol dispositiu amb interface 10/100 Ethernet, com per exemple càmeres Atex IP (també disponibles al nostre catàleg). Altres opcions MODBUS/TCP o PROFINET també poden ser connectades a l'IWAP.

Finalment també pot ser utilitzat com a repetidor de xarxa (WDS) amb la finalitat d'ampliar la zona de cobertura.