Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Altres equips per a visió artificial

Motoman MotoWeb

Programari de supervisió: facilita la recepció d'informació en temps real de robots situats en qualsevol lloc del món

Fotografia de Programari de supervisió
El programari de supervisió MotoWeb facilita la recepció d'informació en temps real de robots situats en qualsevol lloc del món. També es pot utilitzar per carregar programes i arxius de paràmetres a un controlador de robot situat en una ubicació remota.

Tot el que es necessita és un navegador web estàndard i una llicència MotoWeb per a un servidor situat en qualsevol lloc de la seva xarxa.

Depenent de la política de comunicacions de la seva xarxa corporativa, MotoWeb es pot instal·lar en un entorn de xarxa que aisla la comunicació directa amb els robots de la xarxa de l'empresa, o bé en un entorn de xarxa oberta.

MotoWeb es pot utilitzar per a supervisió, control de l'estat del robot, solució de problemes i suport remot. També es pot utilitzar per realitzar còpies de seguretat automàtiques en qualsevol PC de la xarxa, o còpies manuals iniciades des del PC remot.

MotoWeb utilitza fulles d'estil en cascada, la qual cosa significa que els gràfics i formats de text es poden canviar fàcilment per adaptar-se a la imatge corporativa de l'empresa.