Fluke Ibérica, S.L. - Polímetres (instruments de mesura de corrent, tensió, resistència, freqüència, …)

Fluke 225C - 215C

Multímetres amb pantalla a color: per a l'anàlisi de busos de camp industrials

Fotografia de Multímetres amb pantalla a color

Fluke afegeix dos models a la seva gamma de ScopeMeters en color. A més d'una funció de comprovació de l'estat dels busos industrials, el 225C (200 MHz, 2,5 GS/s) i 215C (100 MHz, 1 GS/s) inclouen totes les característiques de la sèrie 199C de ScopeMeters en color de Fluke. El 225C i el 215C de Fluke estan dirigits als especialistes en manteniment que tracten amb busos, xarxes i sistemes electrònics industrials. Comproven la qualitat del senyal elèctric dels busos industrials com per exemple Profibus, Foundation, Modbus, CA-bus, RS-485, etc. Els instruments inclouen d'una banda una fàcil validació del senyal verificant els seus diferents paràmetres del senyal i d'altra banda, entrades flotants i totalment aïllades per realitzar mesuraments de senyals diferencials. Permeten als usuaris comprovar la integritat elèctrica de les connexions de bus i xarxa mitjançant comprovacions de la capa física que li proporcionaran una ràpida i còmoda resposta. Els equips 225C i 215C de Fluke poden validar la qualitat del senyal tan aviat com els senyals elèctrics passen per la xarxa, sense observar el contingut de les dades. Ajuden a trobar errors, com a connexions de cables incorrectes, contactes defectuosos, connexions a terra incorrectes i terminadores absents o no necessaris.

Els canals amb entrades aïllades de forma independent i entrades flotants impliquen que els ScopeMeters poden prendre veritables mesures diferencials flotants de sistemes a 2 fils equilibrats, com RS-485 i CA. Un canal d'entrada pot mesurar la tensió entre dos cables de senyal i l'altre pot mesurar, al mateix temps i independentment, la tensió de manera comuna en relació amb terra.

Tots els ScopeMeters permeten als usuaris realitzar les comprovacions elèctriques bàsiques, com a resistència del coure i comprovacions d'aïllament en una instal·lació o cable elèctric. A més, el 225C i 215C proporcionen àmplies funcions per a l'anàlisi dels senyals dels busos de comunicació industrials. El seu disseny basat en canals aïllats ofereix una immunitat excel·lent al soroll en manera comuna i a les pertorbacions i permet mesurar tensions en manera comuna independentment.