Demag Cranes & Components, S.A.U. - Frens

Motors de fre de rotor cònic: frens integrats en el motor

Fotografia de Motors de fre de rotor cònic
Amb el motor fre de rotor cilíndric Demag li ofereix un motor fre basat al principi de funcionament exclusiu: el fre no s'activa per separat, sinó que està unit al rotor, quedant integrat. D'aquesta manera, l'arrencada del motor i l'aixecament del frens, així com la desconnexió del motor i l'activació del fre es produeixen de forma sincrònica.

És especialment adequat per a aquelles aplicacions en les quals es requereix un alt rendiment del fre.

Els motors de rotor cilíndric de Demag estan adaptats de forma òptima als reductors de Demag i a les particularitats constructives del client. Les potències dels motors de 2, 4, 6 i 8 pols estan escalonades segons IEC. Aquests motors se subministren també amb pols commutables i massa d'inèrcia integrada per obtenir processos d'arrencada suaus. Les carcasses dels motors Z63 a Z132 són d'un aliatge d'alumini d'alta qualitat i ofereixen una elevada estabilitat amb un pes propi reduït. Els motors Z160 a Z225 es fabriquen amb una carcassa de fosa grisa.

- Freqüència de connexió extremadament alta

- Elevat treball de frenat

- Baixa sensibilitat a sobrecàrregues breus

- Elevada vida útil dels forros del fre, ja que l'energia tèrmica del frenat es dissipa de forma immediata

- Longitud reduïda, ja que el disc del fre al seu torn és el ventilador del motor

- No requereix control separat ni elements de comandament addicionals, ja que el fre obre o s'activa de forma automàtica

- Sense escalfament addicional del motor, ja que no requereix el muntatge d'una bobina de fre