Redex Spain, S.L. - Motors elèctrics de corrent continu i motors CC

Redex GM

Motors de capçal d'alt parell: sis grandàries amb capacitats des dels 800 a 10.000 Nm nominals i velocitats de fins a 12.000 rpm

Fotografia de Motors de capçal d'alt parell
La generació GM de motors de capçal amb eix buit, d'alt rendiment i refrigerats amb aigua, és el resultat tecnològic de l'aliança entre Redex i Kessler, reconeguts líders mundials en sistemes d'accionament per a màquina-eina.

Aquests motors integren una revolucionària caixa de velocitats que ofereix alts parells i velocitats en un mínim espai.

El disseny d'aquests motors ha estat concebut per ser integrat dins dels carners més reduïts (fresadores, mandrinadoras, torns verticals i centres de mecanitzat). La integració Mecatrónica evita rodaments i interfícies innecessaris, a fi d'aconseguir la major compactació possible. A més, aquests motors asseguren la major estabilitat tèrmica i totes connexions hidràuliques i elèctriques estan convenientment situades en la part posterior.

El disseny (tercera generació) ha estat optimitzat per incrementar el rendiment i la fiabilitat, incorporant sistemes de seguretat i detecció.

La gamma GM engloba 6 grandàries constructives que abasten unes capacitats des dels 800 a 10.000 Nm nominals i velocitats de fins a 12.000 rpm.

GM és totalment compatible amb els sistemes de control convencionals.

Opcions tals com a juntes rotatives, sistemes d'amarri/desamarre d'eina automàtics, encoders i cons HSK, SK o Capto completen la diferents possibilitats. Aquestes opcions els converteixen en electromandrinos d'alt parell a l'ús.

La gamma GM engloba diverses patents a tot el món.

GM és la solució tècnicament més avançada del mercat en accionament de capçals i resulta especialment indicada per al mecanitzat de material dur i de difícil comportament, així com per a aquelles aplicacions que requereixen les més altes exigències de productivitat en un entorn restringit.